-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 34.0 קק״ל 680.0 קק״לפחמימות 3.5 גרם 69.3 גרםשומן 1.2 גרם 24.5 גרםנתרן 52.6 מ״ג 1052.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 4.5 מ״ג 90.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 57.5 מ״ג 1150.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 34.0 קק״ל 680.0 קק״לפחמימות 3.5 גרם 69.3 גרםשומן 1.2 גרם 24.5 גרםנתרן 52.6 מ״ג 1052.0 מ״גחלבון 2.1 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 4.5 מ״ג 90.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 57.5 מ״ג 1150.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 34 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 חלבונים L
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100-120מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
- בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
- מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
- מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
- משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
- אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
- מצננים ואורזים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100-120מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
- בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
- מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
- מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
- משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
- אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
- מצננים ואורזים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן