עוגיות מרנג זברה

קבלו המלצה על עוגיות מרנג זברה - עוגיות פסים יפהפיות מ-3 מרכיבים בלבד, ללא גלוטן, פשוטות להכנה, שמעצבים בדרך מיוחדת, בעזרת גב של כף
קבלו המלצה על עוגיות מרנג זברה - עוגיות פסים יפהפיות מ-3 מרכיבים בלבד, ללא גלוטן, פשוטות להכנה, שמעצבים בדרך מיוחדת, בעזרת גב של כף
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.0 קק״ל 680.0 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 69.3 גרם
    שומן 1.2 גרם 24.5 גרם
    נתרן 52.6 מ״ג 1052.0 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 42.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 90.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 57.5 מ״ג 1150.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.0 קק״ל 680.0 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 69.3 גרם
    שומן 1.2 גרם 24.5 גרם
    נתרן 52.6 מ״ג 1052.0 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 42.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 90.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 57.5 מ״ג 1150.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100-120מעלות.
  2. במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
  3. בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
  4. מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
  5. מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
  6. משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
  7. אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
  8. מצננים ואורזים בכלי אטום.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מרנג זברה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות