עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים
רוצים לשדרג את מתכוני העוגיות שלכם? קבלו מתכון של עוגיות מעמול פרווה, פריכות וזהובות בקלי קלות, במילוי תערובת תמרים ואגוזים מתוקה בניחוח קינמון
רוצים לשדרג את מתכוני העוגיות שלכם? קבלו מתכון של עוגיות מעמול פרווה, פריכות וזהובות בקלי קלות, במילוי תערובת תמרים ואגוזים מתוקה בניחוח קינמון
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 197.8 קק״ל 9890.2 קק״לפחמימות 24.6 גרם 1227.8 גרםשומן 9.2 גרם 461.4 גרםנתרן 30.4 מ״ג 1519.3 מ״גחלבון 2.5 גרם 125.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 161.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.6 מ״ג 379.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 26.6 מ״ג 1328.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 11.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 50 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 197.8 קק״ל 9890.2 קק״לפחמימות 24.6 גרם 1227.8 גרםשומן 9.2 גרם 461.4 גרםנתרן 30.4 מ״ג 1519.3 מ״גחלבון 2.5 גרם 125.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.5 גרםשומן רווי 3.2 גרם 161.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.6 מ״ג 379.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 26.6 מ״ג 1328.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 11.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 198 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
400 גרם מרגרינה
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
4 כפיות מי זהר
-
1 שקית סוכר וניל
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 ק"ג קמח לבן
מילוי
-
3 כפות אגוזי מלך
-
1 שקית תמרים מגולענים בוואקום
-
1 כף קינמון טחון
-
1/4 כפית ציפורן טחון
הגשה
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: ממיסים את המרגרינה במיקרוגל למשך 1/2 דקה או משאירים בחוץ לכמה שעות עד שהיא רכה אבל לא מומסת.
- מניחים בקערת המיקסר את כל הרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק, רך ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המילוי: טוחנים את האגוזים.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
- מכינים את המעמולים: קורצים מהבצק כדורים קטנים, בגודל המעמול שרוצים.
- מרססים את השיש בתרסיס השמן בטעם קוקוס ומניחים את עיגולי הבצק על השיש המשומן. פותחים כל כדור לעיגול שטוח וממלאים (בערך כפית) במילוי. סוגרים כמו שסוגרים שק ומניחים על התבנית.
- בעזרת קורצן/צובטן למעמולים צובטים את הבצק כמו בתמונה.
- אופים עד להזהבה קלה. מצננים, בוזקים את אבקת הסוכר ושומרים בצנצנת סגורה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: ממיסים את המרגרינה במיקרוגל למשך 1/2 דקה או משאירים בחוץ לכמה שעות עד שהיא רכה אבל לא מומסת.
- מניחים בקערת המיקסר את כל הרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק, רך ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המילוי: טוחנים את האגוזים.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
- מכינים את המעמולים: קורצים מהבצק כדורים קטנים, בגודל המעמול שרוצים.
- מרססים את השיש בתרסיס השמן בטעם קוקוס ומניחים את עיגולי הבצק על השיש המשומן. פותחים כל כדור לעיגול שטוח וממלאים (בערך כפית) במילוי. סוגרים כמו שסוגרים שק ומניחים על התבנית.
- בעזרת קורצן/צובטן למעמולים צובטים את הבצק כמו בתמונה.
- אופים עד להזהבה קלה. מצננים, בוזקים את אבקת הסוכר ושומרים בצנצנת סגורה.
הערות
- טיפ לשדרוג: מחליפים את האגוזים בבוטנים קלויים או אגוזי ברס
הערות
- טיפ לשדרוג: מחליפים את האגוזים בבוטנים קלויים או אגוזי ברס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן