עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים

רוצים לשדרג את מתכוני העוגיות שלכם? קבלו מתכון של עוגיות מעמול פרווה, פריכות וזהובות בקלי קלות, במילוי תערובת תמרים ואגוזים מתוקה בניחוח קינמון
רוצים לשדרג את מתכוני העוגיות שלכם? קבלו מתכון של עוגיות מעמול פרווה, פריכות וזהובות בקלי קלות, במילוי תערובת תמרים ואגוזים מתוקה בניחוח קינמון
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 9890.2 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 1227.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 461.4 גרם
    נתרן 30.4 מ״ג 1519.3 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 125.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 161.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 379.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 26.6 מ״ג 1328.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.8 קק״ל 9890.2 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 1227.8 גרם
    שומן 9.2 גרם 461.4 גרם
    נתרן 30.4 מ״ג 1519.3 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 125.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 30.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 161.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 379.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 26.6 מ״ג 1328.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה זולה
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: ממיסים את המרגרינה במיקרוגל למשך 1/2 דקה או משאירים בחוץ לכמה שעות עד שהיא רכה אבל לא מומסת.
  2. מניחים בקערת המיקסר את כל הרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק, רך ונעים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מכינים את המילוי: טוחנים את האגוזים.
  5. מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
  6. מכינים את המעמולים: קורצים מהבצק כדורים קטנים, בגודל המעמול שרוצים.
  7. מרססים את השיש בתרסיס השמן בטעם קוקוס ומניחים את עיגולי הבצק על השיש המשומן. פותחים כל כדור לעיגול שטוח וממלאים (בערך כפית) במילוי. סוגרים כמו שסוגרים שק ומניחים על התבנית.
  8. בעזרת קורצן/צובטן למעמולים צובטים את הבצק כמו בתמונה.
  9. אופים עד להזהבה קלה. מצננים, בוזקים את אבקת הסוכר ושומרים בצנצנת סגורה.

הערות

  • טיפ לשדרוג: מחליפים את האגוזים בבוטנים קלויים או אגוזי ברס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות