עוגיות יויו אלג’יראיות – עוגיות ממולאות בקרם שקדים

אבי לוי מכין עוגיות יויו, עוגיות ממולאות בקרם שקדים מהמטבח האלג'יראי. ממלאים כל עוגייה בקרם מתקתק, מטגנים בשמן עמוק ונהנים ממאפה מתוק
אבי לוי מכין עוגיות יויו, עוגיות ממולאות בקרם שקדים מהמטבח האלג'יראי. ממלאים כל עוגייה בקרם מתקתק, מטגנים בשמן עמוק ונהנים ממאפה מתוק
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.7 קק״ל 4942.5 קק״ל
    פחמימות 5.9 גרם 147.1 גרם
    שומן 17.7 גרם 443.0 גרם
    נתרן 140.3 מ״ג 3508.0 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 94.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 127.8 גרם
    כולסטרול 58.3 מ״ג 1456.3 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 959.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 86.7 מ״ג 2168.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.7 קק״ל 4942.5 קק״ל
    פחמימות 5.9 גרם 147.1 גרם
    שומן 17.7 גרם 443.0 גרם
    נתרן 140.3 מ״ג 3508.0 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 94.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 34.8 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 127.8 גרם
    כולסטרול 58.3 מ״ג 1456.3 מ״ג
    סידן 38.4 מ״ג 959.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 86.7 מ״ג 2168.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
אבי לוי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

סירופ

טיגון

קישוט וזילוף

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מערבלים את הביצים כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את הסוכר, אבקת האפייה והשמן וממשיכים לערבל. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים עד ליצירת בצק אחיד ודביק.
  3. מכסים את קערת המיקסר במגבת לחה, נותנים לבצק לנוח כשעה, ולאחר מכן קורצים ממנו כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
  4. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ-45 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מיץ לימון.
  5. מכינים את המילוי: שמים את כל מרכיבי המילוי במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. שומרים 1/4 כוס של מחית לקישוט.
  6. מכינים את העוגיות: משטחים כל עיגול בצק בעזרת הידיים, ממלאים בכף מהמילוי וסוגרים היטב כך שמתקבל כדור. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד שהם משחימים.
  7. טובלים את הכדורים בסירופ סוכר ומגלגלים אותם בקוקוס טחון.
  8. שמים את מחית השקדים ששמרנו עם שמנת מתוקה במיקסר עם וו בלון ומקציפים לתערובת אחידה. מכניסים את התערובת לשק זילוף.
  9. מסדרים את העוגיות בצלחת הגשה ומזלפים קרם שקדים מסביב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות יויו אלג’יראיות – עוגיות ממולאות בקרם שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות