עוגיות מרוקאיות פריכות שמכינים בלי מכונה

קבלו מתכון עם טריק להכנת עוגיות מרוקאיות פריכות במיוחד שמכינים במטחנת בשר, בלי צורך בחותכן עוגיות. והבונוס? הן פרווה ומתאימות לאירוח אחרי ארוחת שבת
קבלו מתכון עם טריק להכנת עוגיות מרוקאיות פריכות במיוחד שמכינים במטחנת בשר, בלי צורך בחותכן עוגיות. והבונוס? הן פרווה ומתאימות לאירוח אחרי ארוחת שבת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.4 קק״ל 7937.5 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 784.9 גרם
    שומן 6.1 גרם 430.2 גרם
    נתרן 46.9 מ״ג 3281.7 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 154.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 122.0 גרם
    כולסטרול 10.9 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 1769.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 34.8 מ״ג
    אשלגן 30.4 מ״ג 2130.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.4 קק״ל 7937.5 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 784.9 גרם
    שומן 6.1 גרם 430.2 גרם
    נתרן 46.9 מ״ג 3281.7 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 154.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 122.0 גרם
    כולסטרול 10.9 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 25.3 מ״ג 1769.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 34.8 מ״ג
    אשלגן 30.4 מ״ג 2130.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ללא לקטוז
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את המרגרינה.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את מיץ התפוזים, הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, המגרינה והשמן לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס והשומשום ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.
  5. משמנים את פני הבצק ומשאירים למנוחה בצד ל-10 דקות.
  6. מכינים מטחנת בשר: מפרקים ממנה את הסכין הפנימית ומרכיבים בפתח היציאה דיסקית עם חורים בגודל הרצוי.
  7. מעבדים את הבצק במטחנת הבשר ב”נגלות” קטנות: בכל פעם חותכים מקבץ של שערות בצק, מניחים בתבנית ומסדרים קצת. ממשיכים להניח כך עוגיות בתבנית, עם רווחים קטנים ביניהן.
  8. אופים כ-25 דקות, להזהבה. מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר לקישוט. שומרים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מרוקאיות פריכות שמכינים בלי מכונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות