עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.7 קק״ל 4229.0 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 288.0 גרם
    שומן 8.1 גרם 324.3 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 55.4 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 51.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 115.5 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 7.0 מ״ג 281.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 34.2 מ״ג 1367.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    7 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.7 קק״ל 4229.0 קק״ל
    פחמימות 7.2 גרם 288.0 גרם
    שומן 8.1 גרם 324.3 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 55.4 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 51.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 115.5 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 7.0 מ״ג 281.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 34.2 מ״ג 1367.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
  3. מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
  6. מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות