עוגיות רולדה תמרים של קרין גורן

תמיד רציתם לדעת איך להכין עוגיות תמרים? קרין משתפת במתכון של עוגיות רולדה תמרים פריכות במיוחד שאי אפשר להפסיק לנשנש
תמיד רציתם לדעת איך להכין עוגיות תמרים? קרין משתפת במתכון של עוגיות רולדה תמרים פריכות במיוחד שאי אפשר להפסיק לנשנש
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.1 קק״ל 4261.9 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 538.4 גרם
    שומן 5.7 גרם 171.7 גרם
    נתרן 134.8 מ״ג 4044.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 44.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 26.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 104.4 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 636.2 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 322.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 86.6 מ״ג 2596.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.1 קק״ל 4261.9 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 538.4 גרם
    שומן 5.7 גרם 171.7 גרם
    נתרן 134.8 מ״ג 4044.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 44.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 26.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 104.4 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 636.2 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 322.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 86.6 מ״ג 2596.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במשך 2 דקות במהירות בינונית, לקרם אחיד. מומלץ לעצור פעם אחת באמצע ההקצפה כדי לנקות את דפנות הקערה ואז להמשיך בהקצפה.
  3. מוסיפים את החלמון עם כ-1/4 מכמות הקמח ומקציפים לקבלת תערובת אחידה ומשחתית.
  4. מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר, מקמחים קצת ומכים את הבצק במשטח העבודה מ-4 צדדים, כדי ליצור מלבן. מרדדים את המלבן על נייר האפייה (מדי פעם מרימים ומקמחים שוב גם מלמטה) למלבן בגודל של נייר האפייה, פחות או יותר.
  5. מורחים את המלית ומגלגלים לרולדה שמנמנה (נעזרים בנייר האפייה). מועכים קצת את הרולדה, לשיטוח קל, ופורסים באלכסון לפרוסות גדולות. מנגבים את הסכין בין חיתוך לחיתוך.
  6. מסדרים במרווח על גבי התבנית ואופים 25-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את המלית, מוסיפים קצת קינמון ו/או ציפורן ו/או אגוזים קצוצים
  • אפשר למלא את העוגיות גם בממרח שוקולד או ממרח חלבה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות רולדה תמרים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

      Foody Foody

      אפשר בקירור ואפשר עד 5 ימים בקופסה אטומה מחוץ למקרר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות