עוגיות טחינה שוקולד עם אגוזים
השף שגב משה מכין קינוח עשיר ובריא ללא אפייה: עוגיות טחינה שוקולד עם אגוזים. קינוח שמכינים בכמה דקות, שומרים בקירור ובכל פעם שמתחשק משהו קטן וטוב מוציאים
השף שגב משה מכין קינוח עשיר ובריא ללא אפייה: עוגיות טחינה שוקולד עם אגוזים. קינוח שמכינים בכמה דקות, שומרים בקירור ובכל פעם שמתחשק משהו קטן וטוב מוציאים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 185.1 קק״ל 4628.4 קק״לפחמימות 11.0 גרם 273.8 גרםשומן 14.3 גרם 357.2 גרםנתרן 5.8 מ״ג 144.4 מ״גחלבון 4.0 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 71.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 53.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.7 מ״ג 1718.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 27.1 מ״גאשלגן 111.2 מ״ג 2779.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות11 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 185.1 קק״ל 4628.4 קק״לפחמימות 11.0 גרם 273.8 גרםשומן 14.3 גרם 357.2 גרםנתרן 5.8 מ״ג 144.4 מ״גחלבון 4.0 גרם 100.3 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 71.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 53.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.7 מ״ג 1718.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 27.1 מ״גאשלגן 111.2 מ״ג 2779.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 185 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
העוגיות
-
2 כוסות אגוז לוז
-
1 כוס גפרורי שקדים
-
1 כוס ממרח טחינה שוקולד
-
1 כוס חמוציות מיובשות
הגשה
אופן הכנה
- קולים את אגוזי הלוז על מחבת יבשה ומסירים את הקליפה. קולים את השקדים באותה הצורה עד להזהבה קלה.
- טוחנים במעבד מזון את האגוזים והשקדים, מוסיפים את הטחינה והחמוציות וממשיכים לטחון עד לקבלת עיסה בעלת מראה של בצק מוכן לרידוד. במידה והתערובת רכה מדי, מוסיפים עוד מעט אגוזים או שקדים.
- מעבירים את העיסה לתבנית סיליקון בצורת לבבות (או כל צורה אחרת), משטחים ומעבירים למקפיא לשעה-שעתיים או עד שהעוגיות מתייצבות.
- מוציאים את העוגיות מהתבנית, מפשירים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- קולים את אגוזי הלוז על מחבת יבשה ומסירים את הקליפה. קולים את השקדים באותה הצורה עד להזהבה קלה.
- טוחנים במעבד מזון את האגוזים והשקדים, מוסיפים את הטחינה והחמוציות וממשיכים לטחון עד לקבלת עיסה בעלת מראה של בצק מוכן לרידוד. במידה והתערובת רכה מדי, מוסיפים עוד מעט אגוזים או שקדים.
- מעבירים את העיסה לתבנית סיליקון בצורת לבבות (או כל צורה אחרת), משטחים ומעבירים למקפיא לשעה-שעתיים או עד שהעוגיות מתייצבות.
- מוציאים את העוגיות מהתבנית, מפשירים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות