עוגיות טחינה בקלי קלות
איילת הירשמן חושבת שלא צריך לעבוד קשה מדי במטבח, במיוחד כשמכינים מתוקים! קבלו מתכון של עוגיות טחינה שמכינים ב-10 דקות, בלי לישה ובלי רידוד
איילת הירשמן חושבת שלא צריך לעבוד קשה מדי במטבח, במיוחד כשמכינים מתוקים! קבלו מתכון של עוגיות טחינה שמכינים ב-10 דקות, בלי לישה ובלי רידוד
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 209.4 קק״ל 4188.4 קק״לפחמימות 17.8 גרם 356.5 גרםשומן 13.7 גרם 274.5 גרםנתרן 159.8 מ״ג 3195.0 מ״גחלבון 3.6 גרם 72.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 5.8 גרם 116.5 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 492.0 מ״גסידן 4.6 מ״ג 91.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 16.1 מ״ג 322.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות18 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 209.4 קק״ל 4188.4 קק״לפחמימות 17.8 גרם 356.5 גרםשומן 13.7 גרם 274.5 גרםנתרן 159.8 מ״ג 3195.0 מ״גחלבון 3.6 גרם 72.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 5.8 גרם 116.5 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 492.0 מ״גסידן 4.6 מ״ג 91.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 16.1 מ״ג 322.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 209 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
120 גרם אבקת סוכר
-
3/4כוס או 150 גרם טחינה גולמית משומשום מלא
-
2כוסות או 480 גרם קמח תופח
הגשה וקישוט
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו מעט.
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר ומקציפים לקרם חלק.
- מוסיפים את תמצית הווניל והטחינה ומעבדים קצת, עד שהטחינה נטמעת בקרם ומתקבל קרם חלק.
- מוסיפים את הקמח התופח ומעבדים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- משטחים את הבצק בתבנית כך שתתקבל שכבה אחידה ואופים 25 דקות או עד שהבצק מתייצב ומזהיב היטב.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים 5 דקות בטמפרטורת החדר. זורים אבקת סוכר וחותכים לריבועים בגודל שאוהבים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו מעט.
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר ומקציפים לקרם חלק.
- מוסיפים את תמצית הווניל והטחינה ומעבדים קצת, עד שהטחינה נטמעת בקרם ומתקבל קרם חלק.
- מוסיפים את הקמח התופח ומעבדים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- משטחים את הבצק בתבנית כך שתתקבל שכבה אחידה ואופים 25 דקות או עד שהבצק מתייצב ומזהיב היטב.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים 5 דקות בטמפרטורת החדר. זורים אבקת סוכר וחותכים לריבועים בגודל שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן