-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 149.4 קק״ל 2988.0 קק״לפחמימות 19.4 גרם 388.4 גרםשומן 8.5 גרם 170.2 גרםנתרן 40.4 מ״ג 807.7 מ״גחלבון 1.7 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרםשומן רווי 4.9 גרם 98.5 גרםכולסטרול 24.7 מ״ג 494.3 מ״גסידן 6.2 מ״ג 123.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 20.4 מ״ג 407.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות19 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 149.4 קק״ל 2988.0 קק״לפחמימות 19.4 גרם 388.4 גרםשומן 8.5 גרם 170.2 גרםנתרן 40.4 מ״ג 807.7 מ״גחלבון 1.7 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרםשומן רווי 4.9 גרם 98.5 גרםכולסטרול 24.7 מ״ג 494.3 מ״גסידן 6.2 מ״ג 123.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 20.4 מ״ג 407.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״גסגור
עוגיות מבצק חמאה פריך על בסיס חלב. אם רוצים לקשט בברכה כתובה מוותרים על פיזור הסוכר לפני האפייה. אחרי האפייה והקירור מעטרים את העוגיות המוכנות בג’לי עם צבע מאכל, שמיועד לכתיבה (להשיג בחנויות מתמחות).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 149 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
- מנפים קמח ומלח. מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס מתערובת הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה, כדי לקבל מרקם נוח לעבודה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים בעזרת חותכן חמסה ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים סוכר מעל ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
- מנפים קמח ומלח. מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס מתערובת הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה, כדי לקבל מרקם נוח לעבודה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים בעזרת חותכן חמסה ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים סוכר מעל ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן