עוגיות חמאת בוטנים מהירות ללא גלוטן
איילת הירשמן מכינה עוגיות חמאת בוטנים ב-5 דקות שאי אפשר להפסיק לנשנש. והבונוס? הן ללא גלוטן, כשרות לפסח ועשויות מ-4 מרכיבים בלבד
איילת הירשמן מכינה עוגיות חמאת בוטנים ב-5 דקות שאי אפשר להפסיק לנשנש. והבונוס? הן ללא גלוטן, כשרות לפסח ועשויות מ-4 מרכיבים בלבד
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 67.2 קק״ל 1680.6 קק״לפחמימות 5.0 גרם 126.2 גרםשומן 4.4 גרם 110.1 גרםנתרן 38.5 מ״ג 963.5 מ״גחלבון 2.2 גרם 56.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 23.6 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 412.3 מ״גסידן 6.9 מ״ג 172.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 1469.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 67.2 קק״ל 1680.6 קק״לפחמימות 5.0 גרם 126.2 גרםשומן 4.4 גרם 110.1 גרםנתרן 38.5 מ״ג 963.5 מ״גחלבון 2.2 גרם 56.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 12.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 23.6 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 412.3 מ״גסידן 6.9 מ״ג 172.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 1469.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 67 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200גרם או 1 קופסה חמאת בוטנים חלקה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 חלמונים L
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
- שמים בקערה את חמאת הבוטנים ואת שני סוגי הסוכר, מוסיפים את החלמונים ומערבבים בכף או מזלג לבצק אחיד, במרקם שמזכיר פלסטלינה רכה.
- יוצרים מהבצק בעזרת הידיים כדורים בגודל עגבניות שרי. מניחים את הכדורים בתבנית במרווחים של 2 ס”מ ביניהם. בעזרת שיני המזלג, משטחים קלות את כדורי הבצק.
- אופים 10 דקות - העוגיות לא מזהיבות כמעט. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית 15 דקות וממתינים שיתקשו לגמרי. מגישים מיד או מאחסנים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
- שמים בקערה את חמאת הבוטנים ואת שני סוגי הסוכר, מוסיפים את החלמונים ומערבבים בכף או מזלג לבצק אחיד, במרקם שמזכיר פלסטלינה רכה.
- יוצרים מהבצק בעזרת הידיים כדורים בגודל עגבניות שרי. מניחים את הכדורים בתבנית במרווחים של 2 ס”מ ביניהם. בעזרת שיני המזלג, משטחים קלות את כדורי הבצק.
- אופים 10 דקות - העוגיות לא מזהיבות כמעט. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית 15 דקות וממתינים שיתקשו לגמרי. מגישים מיד או מאחסנים.
הערות
- לא להיבהל מכך שהעוגיות לא מזהיבות או מתקשות הרבה בתנור, הן יתקשו בקירור
הערות
- לא להיבהל מכך שהעוגיות לא מזהיבות או מתקשות הרבה בתנור, הן יתקשו בקירור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן