-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 87.1 קק״ל 1567.1 קק״לפחמימות 2.3 גרם 42.0 גרםשומן 7.0 גרם 125.1 גרםנתרן 50.4 מ״ג 907.4 מ״גחלבון 3.8 גרם 67.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 35.2 גרםשומן רווי 1.4 גרם 24.3 גרםכולסטרול 14.1 מ״ג 253.8 מ״גסידן 7.3 מ״ג 130.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 87.4 מ״ג 1573.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 87.1 קק״ל 1567.1 קק״לפחמימות 2.3 גרם 42.0 גרםשומן 7.0 גרם 125.1 גרםנתרן 50.4 מ״ג 907.4 מ״גחלבון 3.8 גרם 67.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 35.2 גרםשומן רווי 1.4 גרם 24.3 גרםכולסטרול 14.1 מ״ג 253.8 מ״גסידן 7.3 מ״ג 130.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 87.4 מ״ג 1573.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 87 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
1כוס או 240 גרם חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים
-
1 ביצה L
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר, הביצה ותמצית הווניל.
- בידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ. מניחים בתבנית במרווחים ומועכים עם מזלג לדוגמת פסים.
- אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות זהובות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר, הביצה ותמצית הווניל.
- בידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ. מניחים בתבנית במרווחים ומועכים עם מזלג לדוגמת פסים.
- אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות זהובות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן