-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 138.9 קק״ל 4165.6 קק״לפחמימות 9.0 גרם 270.4 גרםשומן 8.4 גרם 250.6 גרםנתרן 3.2 מ״ג 96.2 מ״גחלבון 1.4 גרם 41.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 9.5 גרםשומן רווי 5.1 גרם 153.6 גרםכולסטרול 21.6 מ״ג 648.0 מ״גסידן 5.3 מ״ג 159.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 16.6 מ״ג 497.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 138.9 קק״ל 4165.6 קק״לפחמימות 9.0 גרם 270.4 גרםשומן 8.4 גרם 250.6 גרםנתרן 3.2 מ״ג 96.2 מ״גחלבון 1.4 גרם 41.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 9.5 גרםשומן רווי 5.1 גרם 153.6 גרםכולסטרול 21.6 מ״ג 648.0 מ״גסידן 5.3 מ״ג 159.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 16.6 מ״ג 497.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 139 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם חמאה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
5 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במשך 2 דקות במהירות בינונית, לתערובת קרמית אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג והקמח ומעבדים קצרות, רק עד שנוצר בצק אחיד.
- מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה ומאחדים קצת. אם הבצק יבש מדי ומתפורר, מוסיפים 1 כף שמן או מים קרים ומאחדים. אם הוא דביק מדי - מוסיפים טיפה קמח.
- מקמחים את הבצק מלמעלה ומרדדים לעובי של כמעט ס”מ. מקמחים שוב מלמעלה, קורצים לעוגיות בעזרת חותכנים ומטביעים חותמות. אפשר לקמח מדי פעם גם כל חותמת, כדי שלא תדבק.
- אם רוצים להשתמש במערוך חותמות, מקמחים את המערוך המיוחד ועוברים איתו על הבצק פעם אחת, להטבעת הדוגמה, ואז קורצים עוגיות בעזרת חותכנים.
- מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-15 דקות להזהבה קלה. מצננים. מפזרים את אבקת הסוכר מעל כל עוגיה ומשפשים בידיים, כדי שהאבקה תכנס בין החריצים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במשך 2 דקות במהירות בינונית, לתערובת קרמית אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג והקמח ומעבדים קצרות, רק עד שנוצר בצק אחיד.
- מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה ומאחדים קצת. אם הבצק יבש מדי ומתפורר, מוסיפים 1 כף שמן או מים קרים ומאחדים. אם הוא דביק מדי - מוסיפים טיפה קמח.
- מקמחים את הבצק מלמעלה ומרדדים לעובי של כמעט ס”מ. מקמחים שוב מלמעלה, קורצים לעוגיות בעזרת חותכנים ומטביעים חותמות. אפשר לקמח מדי פעם גם כל חותמת, כדי שלא תדבק.
- אם רוצים להשתמש במערוך חותמות, מקמחים את המערוך המיוחד ועוברים איתו על הבצק פעם אחת, להטבעת הדוגמה, ואז קורצים עוגיות בעזרת חותכנים.
- מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-15 דקות להזהבה קלה. מצננים. מפזרים את אבקת הסוכר מעל כל עוגיה ומשפשים בידיים, כדי שהאבקה תכנס בין החריצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן