עוגיות חמאה נימוחות של שי-לי ליפא

כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מושלם של עוגיות חמאה. שי-לי ליפא משתפת במתכון שלה לעוגיות נימוחות במיוחד שממש כיף לנשנש ליד הקפה או התה
כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מושלם של עוגיות חמאה. שי-לי ליפא משתפת במתכון שלה לעוגיות נימוחות במיוחד שממש כיף לנשנש ליד הקפה או התה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    373 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2985.7 קק״ל 2985.7 קק״ל
    פחמימות 372.8 גרם 372.8 גרם
    שומן 175.9 גרם 175.9 גרם
    נתרן 1742.7 מ״ג 1742.7 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 98.0 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 95.8 מ״ג 95.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 353.6 מ״ג 353.6 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    373 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2985.7 קק״ל 2985.7 קק״ל
    פחמימות 372.8 גרם 372.8 גרם
    שומן 175.9 גרם 175.9 גרם
    נתרן 1742.7 מ״ג 1742.7 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 98.0 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 95.8 מ״ג 95.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 353.6 מ״ג 353.6 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מפרידים את החלבון מהחלמון של הביצה הקשה. נפטרים מהחלבון, שמים את החלמון בקערת המיקסר ומוסיפים את כל יתר המרכיבים.
  3. מעבדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק רך.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. בינתיים עובדים רק עם חצי בצק, ואת החצי השני מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  5. מרדדים חצי מהבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי 1/2 ס”מ.
  6. קורצים עוגיות בעזרת קורצן עוגיות. לא ניתן להרים את העוגיות מנייר האפייה ולהעבירן לנייר אחר, ולכן מקלפים את הבצק מסביב לעוגיות ומניחים את הנייר (עם העוגיות עליו) לתבנית. ממשיכים כך עם שאר הבצק. אם רוצים מפזרים מעט סוכר על העוגיות. אפשר גם להכין את העוגיות בצורה יותר זריזה: מחלקים את כל הבצק ל-3 חלקים. מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 5 ס”מ ומקפיאים לשעתיים (לא יותר). אם רוצים מגלגלים את הגלילים הקפואים בסוכר. חותכים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ ומניחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה.
  7. אופים בתנור 12-10 דקות עד שהעוגיות זהובות קלות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חמאה נימוחות של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות