-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 87.7 קק״ל 2629.6 קק״לפחמימות 7.0 גרם 211.3 גרםשומן 6.0 גרם 179.3 גרםנתרן 58.0 מ״ג 1740.3 מ״גחלבון 1.6 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.6 גרםשומן רווי 3.5 גרם 105.6 גרםכולסטרול 31.3 מ״ג 937.6 מ״גסידן 5.1 מ״ג 153.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 16.9 מ״ג 508.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 87.7 קק״ל 2629.6 קק״לפחמימות 7.0 גרם 211.3 גרםשומן 6.0 גרם 179.3 גרםנתרן 58.0 מ״ג 1740.3 מ״גחלבון 1.6 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.6 גרםשומן רווי 3.5 גרם 105.6 גרםכולסטרול 31.3 מ״ג 937.6 מ״גסידן 5.1 מ״ג 153.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 16.9 מ״ג 508.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 88 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- ממלאים מים בסיר קטן ומכניסים ביצים שלמות עם הקליפה. מחממים על האש לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 10 דקות, לקבלת ביצים קשות.
- מצננים ומקלפים את הביצים. מוציאים את החלמונים המבושלים.
- מניחים את החלמונים במסננת קטנה ומועכים דרך החורים במסננת לפירורים דקים, ישירות לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה.
- מוסיפים לקערת המיקסר את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקמח. מעבדים 4-2 דקות במהירות בינונית, לפירורים של בצק קטיפתי וכמעט אחיד. מוציאים מהמיקסר ומאחדים את הבצק בידיים לכדור.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מניחים נייר אפייה על משטח עבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה, מקמחים גם מלמעלה ומרדדים לעובי של קצת פחות מ-1 ס”מ.
- קורצים עוגיות ומסדרים במרווחים קטנים על גבי התבנית. מפזרים את הסוכר ואופים כ-20 דקות להזהבה עדינה בלבד.
אופן הכנה
- ממלאים מים בסיר קטן ומכניסים ביצים שלמות עם הקליפה. מחממים על האש לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 10 דקות, לקבלת ביצים קשות.
- מצננים ומקלפים את הביצים. מוציאים את החלמונים המבושלים.
- מניחים את החלמונים במסננת קטנה ומועכים דרך החורים במסננת לפירורים דקים, ישירות לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה.
- מוסיפים לקערת המיקסר את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקמח. מעבדים 4-2 דקות במהירות בינונית, לפירורים של בצק קטיפתי וכמעט אחיד. מוציאים מהמיקסר ומאחדים את הבצק בידיים לכדור.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מניחים נייר אפייה על משטח עבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה, מקמחים גם מלמעלה ומרדדים לעובי של קצת פחות מ-1 ס”מ.
- קורצים עוגיות ומסדרים במרווחים קטנים על גבי התבנית. מפזרים את הסוכר ואופים כ-20 דקות להזהבה עדינה בלבד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן