עוגיות דמקה

עוגיות דמקה אלה עוגיות חמאה שמנמנות, פריכות ורכות, נמסות בפה, בשני צבעים עם עיטור שוקולד בצבע מנוגד ליצירת מראה משחק דמקה
עוגיות דמקה אלה עוגיות חמאה שמנמנות, פריכות ורכות, נמסות בפה, בשני צבעים עם עיטור שוקולד בצבע מנוגד ליצירת מראה משחק דמקה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 72.2 קק״ל 2889.2 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 324.5 גרם
    שומן 4.2 גרם 170.0 גרם
    נתרן 39.4 מ״ג 1574.1 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 99.3 גרם
    כולסטרול 12.3 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 2.7 מ״ג 106.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 13.1 מ״ג 523.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 72.2 קק״ל 2889.2 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 324.5 גרם
    שומן 4.2 גרם 170.0 גרם
    נתרן 39.4 מ״ג 1574.1 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 99.3 גרם
    כולסטרול 12.3 מ״ג 492.0 מ״ג
    סידן 2.7 מ״ג 106.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 13.1 מ״ג 523.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק בהיר

בצק כהה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים קודם את הבצק הבהיר: במעבד מזון או במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר, מלח וקמח, רק עד שמתקבל בצק חלק.
  2. מכינים את הבצק הכהה: במעבד מזון (אין צורך לנקות את קערת המעבד) מעבדים חמאה, אבקת סוכר, מלח , קמח, קקאו וקפה, רק עד שמתקבל בצק חלק.
  3. מעצבים את העוגיות: מגלגלים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים בכל כדור מטבע שוקולד בצבע מנוגד (השוקולד יפחס את הכדור וזה בסדר). בשלב זה רצוי לקרר את העוגיות במקרר שעה או במקפיא 20 דקות לפני האפייה, כדי שלא ישתטחו יותר מדי.
  4. אופים ומגישים: מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים, כ-10 דקות.
  5. מצננים לחלוטין לפני שנוגעים בהן (אחרת השוקולד יימרח). מגישים על לוח דמקה (ואם אורזים רצוי לתת מכת קור במקפיא כדי שהשוקולד יתקשה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות דמקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות