עוגיות גבינה מלוחות של שגב
השף שגב משה מכין עוגיות גבינה מלוחות ופריכות עם תוספת ארומטית נהדרת של רוזמרין. מגישים לצד סלט קטן ולבנה או טחינה ומקבלים ארוחה שלמה
השף שגב משה מכין עוגיות גבינה מלוחות ופריכות עם תוספת ארומטית נהדרת של רוזמרין. מגישים לצד סלט קטן ולבנה או טחינה ומקבלים ארוחה שלמה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 54.2 קק״ל 1895.4 קק״לפחמימות 4.3 גרם 151.4 גרםשומן 3.4 גרם 117.8 גרםנתרן 111.7 מ״ג 3909.9 מ״גחלבון 1.7 גרם 58.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.0 גרם 69.6 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 688.3 מ״גסידן 26.4 מ״ג 924.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 9.8 מ״ג 343.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 54.2 קק״ל 1895.4 קק״לפחמימות 4.3 גרם 151.4 גרםשומן 3.4 גרם 117.8 גרםנתרן 111.7 מ״ג 3909.9 מ״גחלבון 1.7 גרם 58.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.4 גרםשומן רווי 2.0 גרם 69.6 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 688.3 מ״גסידן 26.4 מ״ג 924.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 9.8 מ״ג 343.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 54 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים דק את הרוזמרין. מגררים את גבינת הפרמז’ן.
- שמים במעבד מזון את כל הרכיבים, למעט הרוזמרין והגבינה, ומפעילים בפולסים עד שמתחילים להיווצר פירורי בצק.
- מקבצים את הפירורים לכדור ומרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי 2-3 מ”מ. מכניסים למקרר במידה והבצק מתחמם רך ודביק מדי.
- מעבירים את הבצק עם נייר האפייה התחתון על התבנית ובעזרת סכין חדה מסמנים פסים לאורך ולרוחב.
- מפזרים מעל את הגבינה ואופים עד להשחמה יפה.
- שוברים את העוגיות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים דק את הרוזמרין. מגררים את גבינת הפרמז’ן.
- שמים במעבד מזון את כל הרכיבים, למעט הרוזמרין והגבינה, ומפעילים בפולסים עד שמתחילים להיווצר פירורי בצק.
- מקבצים את הפירורים לכדור ומרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי 2-3 מ”מ. מכניסים למקרר במידה והבצק מתחמם רך ודביק מדי.
- מעבירים את הבצק עם נייר האפייה התחתון על התבנית ובעזרת סכין חדה מסמנים פסים לאורך ולרוחב.
- מפזרים מעל את הגבינה ואופים עד להשחמה יפה.
- שוברים את העוגיות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן