-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 97.2 קק״ל 2915.4 קק״לפחמימות 8.9 גרם 266.5 גרםשומן 7.4 גרם 223.4 גרםנתרן 156.6 מ״ג 4697.0 מ״גחלבון 2.5 גרם 74.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.8 גרםשומן רווי 3.5 גרם 106.5 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 737.3 מ״גסידן 44.1 מ״ג 1324.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 27.0 מ״ג 810.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 97.2 קק״ל 2915.4 קק״לפחמימות 8.9 גרם 266.5 גרםשומן 7.4 גרם 223.4 גרםנתרן 156.6 מ״ג 4697.0 מ״גחלבון 2.5 גרם 74.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.8 גרםשומן רווי 3.5 גרם 106.5 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 737.3 מ״גסידן 44.1 מ״ג 1324.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 27.0 מ״ג 810.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 11.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 97 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם גבינה כחולה
-
50 גרם גבינת מנצ’גו
-
150 גרם חמאה רכה
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח לבן
-
1כף או 10 גרם קורנפלור
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אבקת סוכר
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
1/2 כוס אגוזי מלך
אופן הכנה
- חותכים את המנצ’גו לקוביות קטנות. קוצצים את שני סוגי האגוזים.
- שמים את כל הרכיבים, פרט לאגוזים, בקערת מיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק.
- מוסיפים את האגוזים ומערבלים עוד 1/2 דקה רק עד שהאגוזים נטמעים בבצק.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומגלגלים כל חלק לצורת רולדה בעובי 5 ס”מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה לפחות, או למשך הלילה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצה. מניחים נייר אפייה על השיש ומפזרים באמצע פס שומשום.
- מברישים את הבצק בביצה ומגלגלים את גליל הבצק בשומשום.
- פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, מסדרים על התבנית במרווחים ואופים במשך 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
- מצננים ורק אז מכניסים לצנצנת.
אופן הכנה
- חותכים את המנצ’גו לקוביות קטנות. קוצצים את שני סוגי האגוזים.
- שמים את כל הרכיבים, פרט לאגוזים, בקערת מיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק.
- מוסיפים את האגוזים ומערבלים עוד 1/2 דקה רק עד שהאגוזים נטמעים בבצק.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומגלגלים כל חלק לצורת רולדה בעובי 5 ס”מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה לפחות, או למשך הלילה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצה. מניחים נייר אפייה על השיש ומפזרים באמצע פס שומשום.
- מברישים את הבצק בביצה ומגלגלים את גליל הבצק בשומשום.
- פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, מסדרים על התבנית במרווחים ואופים במשך 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
- מצננים ורק אז מכניסים לצנצנת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן