-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 188.2 קק״ל 3763.1 קק״לפחמימות 20.3 גרם 406.3 גרםשומן 9.8 גרם 195.3 גרםנתרן 337.4 מ״ג 6748.0 מ״גחלבון 4.4 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 28.2 גרםכולסטרול 59.3 מ״ג 1185.4 מ״גסידן 12.9 מ״ג 257.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 61.1 מ״ג 1222.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות20 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 188.2 קק״ל 3763.1 קק״לפחמימות 20.3 גרם 406.3 גרםשומן 9.8 גרם 195.3 גרםנתרן 337.4 מ״ג 6748.0 מ״גחלבון 4.4 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 28.2 גרםכולסטרול 59.3 מ״ג 1185.4 מ״גסידן 12.9 מ״ג 257.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 61.1 מ״ג 1222.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 188 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
קישוט
-
50 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו לישה (או בידיים) מעבדים את הביצים, הסוכר, השמן והקמח התופח לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 1/2 ס”מ בערך וקורצים לעיגולים.
- אופים כ-20 דקות, להזהבה ומצננים.
- לקישוט בשוקולד, ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל, מערבבים ומזלפים על העוגיות. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו לישה (או בידיים) מעבדים את הביצים, הסוכר, השמן והקמח התופח לבצק אחיד.
- מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 1/2 ס”מ בערך וקורצים לעיגולים.
- אופים כ-20 דקות, להזהבה ומצננים.
- לקישוט בשוקולד, ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל, מערבבים ומזלפים על העוגיות. אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן