עוגה לפסח של אסף

עוגה לפסח של אסף זו עוגת שוקולד ללא קמח, טעימה ומפנקת, עם קרם וניל ונס קפה וציפוי שוקולד מבריק, שמתאימה גם לכל מי שנמנע מגלוטן
עוגה לפסח של אסף זו עוגת שוקולד ללא קמח, טעימה ומפנקת, עם קרם וניל ונס קפה וציפוי שוקולד מבריק, שמתאימה גם לכל מי שנמנע מגלוטן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    155 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3150.4 קק״ל 3150.4 קק״ל
    פחמימות 155.1 גרם 155.1 גרם
    שומן 251.5 גרם 251.5 גרם
    נתרן 714.1 מ״ג 714.1 מ״ג
    חלבון 67.7 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 148.4 גרם 148.4 גרם
    כולסטרול 1969.6 מ״ג 1969.6 מ״ג
    סידן 516.6 מ״ג 516.6 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 1971.1 מ״ג 1971.1 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    155 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3150.4 קק״ל 3150.4 קק״ל
    פחמימות 155.1 גרם 155.1 גרם
    שומן 251.5 גרם 251.5 גרם
    נתרן 714.1 מ״ג 714.1 מ״ג
    חלבון 67.7 גרם 67.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 148.4 גרם 148.4 גרם
    כולסטרול 1969.6 מ״ג 1969.6 מ״ג
    סידן 516.6 מ״ג 516.6 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 1971.1 מ״ג 1971.1 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה וציפוי שוקולד

קרם וניל ונס קפה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-190 מעלות. מפרידים ביצים לחלבונים וחלמונים.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה מעל סיר מים רותחים/במיקרוגל. מניחים בצד לכמה דקות, עד שהשוקולד המומס מתקרר מעט. מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מוסיפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים בתנועת קיפול.
  4. שומרים בצד כוס אחת מתוך התערובת. מעבירים את התערובת שנותרה לתבנית.
  5. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
  6. מקררים מעט לפני הנחת הקרם.
  7. מכינים את הקרם ומרכיבים: מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וקפה (עד שהעוגה האפויה מתקררת שומרים את הקרם במקרר).
  8. מורחים את הקרם ומיישרים. יוצקים מעל את שארית תערובת השוקולד שהנחנו בצד.
  9. שומרים את העוגה במקרר לפחות לילה לפני הגשה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה לפסח של אסף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות