עוגה בחושה בלי חמאה

קבלו מתכון מנצח של עוגה בחושה בלי חמאה, אבל עם קצפת, וגם פקאן סיני, חלבה ומקופלת. עוגת שכבות מרשימה וטעימה בין בחושה לטורט
קבלו מתכון מנצח של עוגה בחושה בלי חמאה, אבל עם קצפת, וגם פקאן סיני, חלבה ומקופלת. עוגת שכבות מרשימה וטעימה בין בחושה לטורט
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    243 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2841.1 קק״ל 2841.1 קק״ל
    פחמימות 242.6 גרם 242.6 גרם
    שומן 171.1 גרם 171.1 גרם
    נתרן 5870.7 מ״ג 5870.7 מ״ג
    חלבון 80.2 גרם 80.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 20.2 גרם 20.2 גרם
    כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 314.1 מ״ג 314.1 מ״ג
    ברזל 13.1 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 1476.0 מ״ג 1476.0 מ״ג
    אבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    243 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2841.1 קק״ל 2841.1 קק״ל
    פחמימות 242.6 גרם 242.6 גרם
    שומן 171.1 גרם 171.1 גרם
    נתרן 5870.7 מ״ג 5870.7 מ״ג
    חלבון 80.2 גרם 80.2 גרם
    סיבים תזונתיים 19.8 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 20.2 גרם 20.2 גרם
    כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 314.1 מ״ג 314.1 מ״ג
    ברזל 13.1 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 1476.0 מ״ג 1476.0 מ״ג
    אבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור

מתחילים בהכנת קצפת, ומוסיפים לה את שאר המרכיבים. אפשר להכין בתור עוגה לבנה פשוטה ונהדרת, יותר קלילה מעוגה בחושה רגילה – משהו בין טורט לעוגת חמאה. הכי טעים לבנות בשכבות עם דברים טובים בפנים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגת וניל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
  3. מוסיפים בהקצפה איטית את שאר החומרים בזה אחר זה (כשהקמח אחרון).
  4. טוחנים יחד במעבד מזון פקאן סיני ומקופלת לתערובת גרוסה גס. מערבבים פנימה שערות חלבה.
  5. משמנים את התבנית ומפזרים סוכר (ליצירת שכבת הפרדה נוספת שתקל על חילוץ העוגה).
  6. ממלאים את התבנית בשכבות: משטחים כ-1/3 מתערובת העוגה בתבנית ומפזרים מעל כ-1/2 מתערובת התוספות. משטחים שכבה נוספת של תערובת עוגה ומפזרים מעליה את יתרת התוספות. מכסים בכל תערובת העוגה שנשארה.
  7. אופים כשעה, עד שהעוגה שחומה וקפיצית למגע, וקיסם ארוך שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
  8. מצננים לפני שמחלצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה בחושה בלי חמאה

נסיד

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות