סשימי סלמון עם צנוניות ועגבניות שרי

כזה סלט עדיין לא אכלתם! משה שגב מכין סלט של סשימי סלמון בתוספת צנוניות ועגבניות שרי מוגש לצד לחם שום ביתי שמכינים בזריזות
כזה סלט עדיין לא אכלתם! משה שגב מכין סלט של סשימי סלמון בתוספת צנוניות ועגבניות שרי מוגש לצד לחם שום ביתי שמכינים בזריזות
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1363.6 קק״ל 2727.1 קק״ל
    פחמימות 16.6 גרם 33.2 גרם
    שומן 151.8 גרם 303.6 גרם
    נתרן 742.8 מ״ג 1485.6 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 12.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 40.2 גרם 80.3 גרם
    כולסטרול 166.5 מ״ג 333.0 מ״ג
    סידן 98.9 מ״ג 197.9 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 1230.2 מ״ג 2460.4 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1363.6 קק״ל 2727.1 קק״ל
    פחמימות 16.6 גרם 33.2 גרם
    שומן 151.8 גרם 303.6 גרם
    נתרן 742.8 מ״ג 1485.6 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 12.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.3 גרם
    שומן רווי 40.2 גרם 80.3 גרם
    כולסטרול 166.5 מ״ג 333.0 מ״ג
    סידן 98.9 מ״ג 197.9 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 1230.2 מ״ג 2460.4 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם שום

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קוצצים דק את הסלמון, חותכים את עגבניות השרי לחצאים, פורסים את הצנוניות לפרוסות דקות. מפרידים את עלי השמיר והכוסברה מהגבעולים וקוצצים דק. פורסים דק את הפלפל החריף והפלפלונים, סוחטים את הלימון. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  3. מכינים לחם שום: חותכים את הבגט לפרוסות אלכסוניות. שמים את השום, חמאה רכה ושמן בקערת הבלנדר וטוחנים למשחה חלקה. מורחים בנדיבות את הבגט, מניחים על גבי התבנית ואופים עד להזהבה.
  4. משטחים את הסלמון על 2 צלחות הגשה ומתבלים במלח ופלפל.
  5. שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הסלט למעט הצנוברים ומערבבים.
  6. שמים את הסלט מעל הסלמון, מפזרים את הצנוברים ומגישים יחד עם הלחם שום.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סשימי סלמון עם צנוניות ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות