-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1363.6 קק״ל 2727.1 קק״לפחמימות 16.6 גרם 33.2 גרםשומן 151.8 גרם 303.6 גרםנתרן 742.8 מ״ג 1485.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 12.7 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.3 גרםשומן רווי 40.2 גרם 80.3 גרםכולסטרול 166.5 מ״ג 333.0 מ״גסידן 98.9 מ״ג 197.9 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 1230.2 מ״ג 2460.4 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1363.6 קק״ל 2727.1 קק״לפחמימות 16.6 גרם 33.2 גרםשומן 151.8 גרם 303.6 גרםנתרן 742.8 מ״ג 1485.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 12.7 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.3 גרםשומן רווי 40.2 גרם 80.3 גרםכולסטרול 166.5 מ״ג 333.0 מ״גסידן 98.9 מ״ג 197.9 מ״גברזל 3.5 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 1230.2 מ״ג 2460.4 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1364 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
200 גרם סלמון טרי
-
1/2 כפית מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
12 עגבניות שרי בינוניות
-
4 צנוניות בינוניות
-
3 גבעולי שמיר
-
3 גבעולי כוסברה
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
3 פלפלי טינקרבל בינוניים
-
1 לימון בינוני
-
6 כפות שמן זית
-
3 כפות צנוברים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים דק את הסלמון, חותכים את עגבניות השרי לחצאים, פורסים את הצנוניות לפרוסות דקות. מפרידים את עלי השמיר והכוסברה מהגבעולים וקוצצים דק. פורסים דק את הפלפל החריף והפלפלונים, סוחטים את הלימון. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- מכינים לחם שום: חותכים את הבגט לפרוסות אלכסוניות. שמים את השום, חמאה רכה ושמן בקערת הבלנדר וטוחנים למשחה חלקה. מורחים בנדיבות את הבגט, מניחים על גבי התבנית ואופים עד להזהבה.
- משטחים את הסלמון על 2 צלחות הגשה ומתבלים במלח ופלפל.
- שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הסלט למעט הצנוברים ומערבבים.
- שמים את הסלט מעל הסלמון, מפזרים את הצנוברים ומגישים יחד עם הלחם שום.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים דק את הסלמון, חותכים את עגבניות השרי לחצאים, פורסים את הצנוניות לפרוסות דקות. מפרידים את עלי השמיר והכוסברה מהגבעולים וקוצצים דק. פורסים דק את הפלפל החריף והפלפלונים, סוחטים את הלימון. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- מכינים לחם שום: חותכים את הבגט לפרוסות אלכסוניות. שמים את השום, חמאה רכה ושמן בקערת הבלנדר וטוחנים למשחה חלקה. מורחים בנדיבות את הבגט, מניחים על גבי התבנית ואופים עד להזהבה.
- משטחים את הסלמון על 2 צלחות הגשה ומתבלים במלח ופלפל.
- שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הסלט למעט הצנוברים ומערבבים.
- שמים את הסלט מעל הסלמון, מפזרים את הצנוברים ומגישים יחד עם הלחם שום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן