סקונס

יצא לכם כבר לטעום סקונס? אין לכם מושג מה זה? סקונס זה לחמניות חמאה מפורסמות מאנגליה, פשוטות ומהירות הכנה, שהכי טעים להגיש עם תוספת חמאה וריבה
יצא לכם כבר לטעום סקונס? אין לכם מושג מה זה? סקונס זה לחמניות חמאה מפורסמות מאנגליה, פשוטות ומהירות הכנה, שהכי טעים להגיש עם תוספת חמאה וריבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.4 קק״ל 1611.6 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 213.9 גרם
    שומן 4.1 גרם 61.7 גרם
    נתרן 159.9 מ״ג 2398.8 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 41.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 33.6 גרם
    כולסטרול 25.9 מ״ג 388.7 מ״ג
    סידן 21.3 מ״ג 319.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 32.1 מ״ג 481.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.4 קק״ל 1611.6 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 213.9 גרם
    שומן 4.1 גרם 61.7 גרם
    נתרן 159.9 מ״ג 2398.8 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 41.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 33.6 גרם
    כולסטרול 25.9 מ״ג 388.7 מ״ג
    סידן 21.3 מ״ג 319.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 32.1 מ״ג 481.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

לחמניות חמאה מהירות. מתכון של ג’וליאנה אורם, לונדון.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל אנגלי
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. לקערה מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח.
  3. פותחים ביצה למד ליטר ומוסיפים חלב עד שמגיעים ל-200 מ”ל כולל הביצה (כ-2/3 כוס חלב).
  4. לקערת הקמח מוסיפים קוביות חמאה ומפוררים בידיים עד לקבלת תערובת פירורית.
  5. מערבבים פנימה את הסוכר. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מתערובת החלב כמעט הכל - משאירים בערך 20-30 מ”ל. מערבבים בידיים כמה שפחות, רק עד קבלת בצק רך ומעט רטוב. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים טיפה עד לקבלת כדור בצק חלק ללא סדקים.
  6. בידיים מקומחות משטחים את הבצק לעיגול בעובי 2 ס”מ. קורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ (הכי יפה בחותכן עם שוליים מסולסלים). את השאריות משטחים וקורצים שוב עד שנשאר מספיק לכדור אחד אחרון שמגלגלים בידיים.
  7. מניחים באופן צפוף מעט על תבנית מרופדת בנייר אפייה (הלחמניות מתחברות וכך לא מתייבשות מכל הכיוונים בתנור).
  8. מברישים בשארית תערובת הביצה והחלב ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
  9. מצננים 5 דקות ומגישים בתוך מפית בד לשמירה על החום, בליווי חמאה וריבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סקונס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות