-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 132.1 קק״ל 792.9 קק״לפחמימות 3.2 גרם 19.2 גרםשומן 6.3 גרם 38.0 גרםנתרן 682.9 מ״ג 4097.5 מ״גחלבון 13.8 גרם 82.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרםשומן רווי 1.1 גרם 6.7 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 190.0 מ״גסידן 20.4 מ״ג 122.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 364.7 מ״ג 2188.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 132.1 קק״ל 792.9 קק״לפחמימות 3.2 גרם 19.2 גרםשומן 6.3 גרם 38.0 גרםנתרן 682.9 מ״ג 4097.5 מ״גחלבון 13.8 גרם 82.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרםשומן רווי 1.1 גרם 6.7 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 190.0 מ״גסידן 20.4 מ״ג 122.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 364.7 מ״ג 2188.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 132 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה דפי אורז
-
250 גרם חזה עוף שלם
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 חופן נבטים סיניים
-
1 גזר בינוני
-
1 חופן כוסברה
-
8 עלי נענע
-
1 אבוקדו בינוני
-
5 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1/4 כפית שמן צ’ילי
אופן הכנה
- מחממים מחבת, מתיזים תרסיס שמן וצולים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מוכן. מקררים וחותכים לרצועות דקיקות וארוכות.
- חותכים את המלפפון לרצועות דקיקות ללא החלק הרך. חולטים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות. חותכים את האבוקדו לחצאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
- טובלים עלה אורז במים, משאירים לדקה וכשהוא מתרכך מוציאים בזהירות למשטח עבודה משומן קלות בשמן שומשום.
- במרכז כל עלה מסדרים את רצועות העוף, הירקות ועשבי התיבול, מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים לרול הדוק. ממשיכים עם יתר העלים.
- בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום ושמן הצ’ילי ומגישים לצד הרולים.
אופן הכנה
- מחממים מחבת, מתיזים תרסיס שמן וצולים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מוכן. מקררים וחותכים לרצועות דקיקות וארוכות.
- חותכים את המלפפון לרצועות דקיקות ללא החלק הרך. חולטים את הגזר וחותכים לרצועות דקיקות. חותכים את האבוקדו לחצאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
- טובלים עלה אורז במים, משאירים לדקה וכשהוא מתרכך מוציאים בזהירות למשטח עבודה משומן קלות בשמן שומשום.
- במרכז כל עלה מסדרים את רצועות העוף, הירקות ועשבי התיבול, מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים לרול הדוק. ממשיכים עם יתר העלים.
- בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום ושמן הצ’ילי ומגישים לצד הרולים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן