-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 381.2 קק״ל 3811.5 קק״לפחמימות 75.7 גרם 756.8 גרםשומן 2.0 גרם 19.7 גרםנתרן 544.1 מ״ג 5440.6 מ״גחלבון 10.8 גרם 108.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 30.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.1 מ״ג 171.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 118.8 מ״ג 1187.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות76 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 381.2 קק״ל 3811.5 קק״לפחמימות 75.7 גרם 756.8 גרםשומן 2.0 גרם 19.7 גרםנתרן 544.1 מ״ג 5440.6 מ״גחלבון 10.8 גרם 108.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 30.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.1 מ״ג 171.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 118.8 מ״ג 1187.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 11.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 381 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
820 מ"ל מים
-
1 כף מלח דק
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 עלי נענע
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 גביע מעדן שוקולד לבן
זיגוג
-
2 גביעי מעדני שוקולד חלב
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הסוכר והשמרים. תוך כדי לישה, מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר בצק רך וגמיש. לקראת סיום הלישה מוסיפים את המלח ולשים עוד 10 דקות להחדרת אוויר לבצק.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק כשעתיים.
- בסיר גדול או במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מבצק הספינג’ ובאמצעות האצבעות יוצרים חור במרכז כל כדור כך שנוצרת צורה של טבעת. מטגנים בשמן החם. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את המילוי: קוצצים את עלי הנענע. שמים את כל מרכיבי המילוי בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- חוצים כל ספינג’ לחצי כמו כריך וממלאים במילוי. מזלפים מעל מעדן שוקולד חלב ומקשטים בעלי נענע.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הסוכר והשמרים. תוך כדי לישה, מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר בצק רך וגמיש. לקראת סיום הלישה מוסיפים את המלח ולשים עוד 10 דקות להחדרת אוויר לבצק.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק כשעתיים.
- בסיר גדול או במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מבצק הספינג’ ובאמצעות האצבעות יוצרים חור במרכז כל כדור כך שנוצרת צורה של טבעת. מטגנים בשמן החם. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את המילוי: קוצצים את עלי הנענע. שמים את כל מרכיבי המילוי בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- חוצים כל ספינג’ לחצי כמו כריך וממלאים במילוי. מזלפים מעל מעדן שוקולד חלב ומקשטים בעלי נענע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן