ספינג’ במילוי קרם וניל ונענע

כולם אוהבים ספינג' - הסופגנייה המרוקאית הכי טעימה. אבי לוי מגיש לנו גרסה משודרגת של המאפה המתוק במילוי קרם של שוקולד לבן ונענע
כולם אוהבים ספינג' - הסופגנייה המרוקאית הכי טעימה. אבי לוי מגיש לנו גרסה משודרגת של המאפה המתוק במילוי קרם של שוקולד לבן ונענע
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    76 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.2 קק״ל 3811.5 קק״ל
    פחמימות 75.7 גרם 756.8 גרם
    שומן 2.0 גרם 19.7 גרם
    נתרן 544.1 מ״ג 5440.6 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 108.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 30.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 171.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 118.8 מ״ג 1187.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    76 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.2 קק״ל 3811.5 קק״ל
    פחמימות 75.7 גרם 756.8 גרם
    שומן 2.0 גרם 19.7 גרם
    נתרן 544.1 מ״ג 5440.6 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 108.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 30.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 171.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 118.8 מ״ג 1187.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
אבי לוי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הסוכר והשמרים. תוך כדי לישה, מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר בצק רך וגמיש. לקראת סיום הלישה מוסיפים את המלח ולשים עוד 10 דקות להחדרת אוויר לבצק.
  2. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק כשעתיים.
  3. בסיר גדול או במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון עמוק. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מבצק הספינג’ ובאמצעות האצבעות יוצרים חור במרכז כל כדור כך שנוצרת צורה של טבעת. מטגנים בשמן החם. מוציאים לנייר סופג.
  4. מכינים את המילוי: קוצצים את עלי הנענע. שמים את כל מרכיבי המילוי בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  5. חוצים כל ספינג’ לחצי כמו כריך וממלאים במילוי. מזלפים מעל מעדן שוקולד חלב ומקשטים בעלי נענע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספינג’ במילוי קרם וניל ונענע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות