ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות

אם אתם רוצים שכל המשפחה תלקק את האצבעות, אתם חייבים להכין להם את המנה הזו - ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים
אם אתם רוצים שכל המשפחה תלקק את האצבעות, אתם חייבים להכין להם את המנה הזו - ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.6 קק״ל 1443.0 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 107.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 56.0 גרם
    נתרן 992.1 מ״ג 4960.4 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 132.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 120.8 מ״ג 603.8 מ״ג
    סידן 134.4 מ״ג 671.9 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 25.9 מ״ג
    אשלגן 879.4 מ״ג 4397.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 288.6 קק״ל 1443.0 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 107.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 56.0 גרם
    נתרן 992.1 מ״ג 4960.4 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 132.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 15.7 גרם
    כולסטרול 120.8 מ״ג 603.8 מ״ג
    סידן 134.4 מ״ג 671.9 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 25.9 מ״ג
    אשלגן 879.4 מ״ג 4397.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות עוף

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים בצל, שום, לחם ופטרוזיליה. מעבירים לקערה, מוסיפים פרגיות וביצה ומערבבים.
  2. צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג פונג בעזרת ידיים רטובות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
  3. מכינים את הרוטב: קוצצים בצל ושום.
  4. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו שום, בצל ומרווה.
  5. מוסיפים שני סוגי עגבניות משומרות, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה.
  6. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים יחד כחצי שעה על להבה נמוכה.
  7. מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים היטב.
  8. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לצלחות הגשה.
  9. יוצקים רוטב וכדורי בשר על הפסטה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספגטי עם כדורי עוף ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות