סנדוויץ’ טונה עם ירקות וביצה חצי רכה
איך משדרגים את הכריכים של הילדים והמשפחה בקלות ובמהירות? מאיר אדוני עם מתכון בריא ומזין של סנדוויץ' טונה עם ירקות וביצים חצי רכות
איך משדרגים את הכריכים של הילדים והמשפחה בקלות ובמהירות? מאיר אדוני עם מתכון בריא ומזין של סנדוויץ' טונה עם ירקות וביצים חצי רכות
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 361.4 קק״ל 722.7 קק״לפחמימות 29.9 גרם 59.8 גרםשומן 18.0 גרם 36.0 גרםנתרן 3025.5 מ״ג 6051.1 מ״גחלבון 16.6 גרם 33.2 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 33.1 גרםשומן רווי 3.9 גרם 7.8 גרםכולסטרול 260.7 מ״ג 521.4 מ״גסידן 120.4 מ״ג 240.8 מ״גברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 728.6 מ״ג 1457.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות30 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 361.4 קק״ל 722.7 קק״לפחמימות 29.9 גרם 59.8 גרםשומן 18.0 גרם 36.0 גרםנתרן 3025.5 מ״ג 6051.1 מ״גחלבון 16.6 גרם 33.2 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 33.1 גרםשומן רווי 3.9 גרם 7.8 גרםכולסטרול 260.7 מ״ג 521.4 מ״גסידן 120.4 מ״ג 240.8 מ״גברזל 4.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 728.6 מ״ג 1457.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 361 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט טונה
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1/4 בצל סגול בינוני
-
2 מלפפונים חמוצים קטנים
-
2 כפות מיונז
-
1 כפית גרידת ליים
-
2 כפות מיץ ליים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
4 פרוסות לחם שיפון
-
1 עגבנייה בינונית
-
1/4 צרור עלי רוקט
-
4 עלי חסה סלנובה
אופן הכנה
- מכינים ביצים חצי רכות: בסיר קטן מרתיחים מים עם מלח. ברתיחה מוסיפים את הביצים ומבשלים 8 דקות. מוציאים למי קרח, מסננים, קולפים וחותכים לרבעים.
- מכינים את סלט הטונה: קוצצים את הגמבה, הבצל והמלפפון החמוץ לקוביות קטנות.
- בקערה גדולה שמים את המיונז, הטונה, גרידת הליים ומיץ הליים, הירקות הקצוצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מחממים את פרוסות הלחם במחבת פסים עד שהן מקבלות סימני חריכה.
- מרכיבים את הכריך: מניחים פרוסת לחום קלוי על צלחת, מורחים עליה סלט טונה, מסדרים מעט עלי רוקט, עלי חסה ופרוסות עגבנייה ואת רבעי הביצה וסוגרים בפרוסת לחם קלוי נוספת.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מכינים ביצים חצי רכות: בסיר קטן מרתיחים מים עם מלח. ברתיחה מוסיפים את הביצים ומבשלים 8 דקות. מוציאים למי קרח, מסננים, קולפים וחותכים לרבעים.
- מכינים את סלט הטונה: קוצצים את הגמבה, הבצל והמלפפון החמוץ לקוביות קטנות.
- בקערה גדולה שמים את המיונז, הטונה, גרידת הליים ומיץ הליים, הירקות הקצוצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מחממים את פרוסות הלחם במחבת פסים עד שהן מקבלות סימני חריכה.
- מרכיבים את הכריך: מניחים פרוסת לחום קלוי על צלחת, מורחים עליה סלט טונה, מסדרים מעט עלי רוקט, עלי חסה ופרוסות עגבנייה ואת רבעי הביצה וסוגרים בפרוסת לחם קלוי נוספת.
צילום: שני הלוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן