סנדוויץ’ בייגלה ירושלמי עם פילה דניס ברוטב לימונים שרופים ואריסה
רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1355.7 קק״ל 2711.4 קק״לפחמימות 80.0 גרם 159.9 גרםשומן 73.8 גרם 147.6 גרםנתרן 2844.4 מ״ג 5688.8 מ״גחלבון 98.0 גרם 196.0 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרםשומן רווי 12.8 גרם 25.5 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסידן 310.4 מ״ג 620.8 מ״גברזל 8.6 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 2351.5 מ״ג 4703.1 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות80 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1355.7 קק״ל 2711.4 קק״לפחמימות 80.0 גרם 159.9 גרםשומן 73.8 גרם 147.6 גרםנתרן 2844.4 מ״ג 5688.8 מ״גחלבון 98.0 גרם 196.0 גרםסיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרםשומן רווי 12.8 גרם 25.5 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסידן 310.4 מ״ג 620.8 מ״גברזל 8.6 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 2351.5 מ״ג 4703.1 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1356 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
דגים
-
2 פילה דג דניס
-
4 כפות שמן זית
-
1 חופן אורגנו טרי
-
1 כפית סומאק
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
- מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
- מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
- מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
- מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
- מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
- מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
- מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
- מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן