סנדוויץ’ בייגלה ירושלמי עם פילה דניס ברוטב לימונים שרופים ואריסה

רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
רוצים לשדרג את הסנדוויץ' שלכם? אודי ואושר מכינים לכם סנדוויץ' בייגלה ירושלמי עם פילה דג דניס צלוי בליווי רוטב לימונים שרופים ואריסה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    80 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1355.7 קק״ל 2711.4 קק״ל
    פחמימות 80.0 גרם 159.9 גרם
    שומן 73.8 גרם 147.6 גרם
    נתרן 2844.4 מ״ג 5688.8 מ״ג
    חלבון 98.0 גרם 196.0 גרם
    סיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 25.5 גרם
    כולסטרול 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סידן 310.4 מ״ג 620.8 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 2351.5 מ״ג 4703.1 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    80 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1355.7 קק״ל 2711.4 קק״ל
    פחמימות 80.0 גרם 159.9 גרם
    שומן 73.8 גרם 147.6 גרם
    נתרן 2844.4 מ״ג 5688.8 מ״ג
    חלבון 98.0 גרם 196.0 גרם
    סיבים תזונתיים 12.1 גרם 24.2 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 25.5 גרם
    כולסטרול 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סידן 310.4 מ״ג 620.8 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 2351.5 מ״ג 4703.1 מ״ג
    אבץ 4.9 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
  3. מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
  4. מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
  5. מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
  6. מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סנדוויץ’ בייגלה ירושלמי עם פילה דניס ברוטב לימונים שרופים ואריסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות