-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 395.4 קק״ל 7117.6 קק״לפחמימות 40.9 גרם 736.5 גרםשומן 20.1 גרם 361.0 גרםנתרן 563.5 מ״ג 10143.4 מ״גחלבון 16.0 גרם 287.8 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 127.6 גרםשומן רווי 7.0 גרם 125.8 גרםכולסטרול 35.1 מ״ג 630.9 מ״גסידן 221.5 מ״ג 3987.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 64.5 מ״גאשלגן 280.5 מ״ג 5049.7 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 56.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות41 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 395.4 קק״ל 7117.6 קק״לפחמימות 40.9 גרם 736.5 גרםשומן 20.1 גרם 361.0 גרםנתרן 563.5 מ״ג 10143.4 מ״גחלבון 16.0 גרם 287.8 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 127.6 גרםשומן רווי 7.0 גרם 125.8 גרםכולסטרול 35.1 מ״ג 630.9 מ״גסידן 221.5 מ״ג 3987.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 64.5 מ״גאשלגן 280.5 מ״ג 5049.7 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 56.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 395 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח כוסמין מלא
-
2 כפות שמרים יבשים
-
1 כוס מים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כף מלח דק
מילוי
-
150 גרם גבינת בורסאן בטעם שום שמיר
-
150 גרם גבינה בולגרית 16%
-
150 גרם גבינת מוצרלה
-
150 גרם גבינת צ’דר כתום
אופן הכנה
- שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח. מתחילים לעבד את הבצק במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות עד להיווצרות גלוטן בבצק.
- משמנים קלות את פני הבצק, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קורצים 18 כדורים מהבצק. בעזרת מערוך פותחים כל כדור לעיגול שטוח. מניחים בכל עיגול בצק 1-2 כפות מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים בידיים או בעזרת מזלג.
- מניחים את עיגולי הבצק הממולאים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או פרג. מניחים להתפחה של 30 דקות.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- אופים את הסמבוסק עד להזהבה.
אופן הכנה
- שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח. מתחילים לעבד את הבצק במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות עד להיווצרות גלוטן בבצק.
- משמנים קלות את פני הבצק, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קורצים 18 כדורים מהבצק. בעזרת מערוך פותחים כל כדור לעיגול שטוח. מניחים בכל עיגול בצק 1-2 כפות מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים בידיים או בעזרת מזלג.
- מניחים את עיגולי הבצק הממולאים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או פרג. מניחים להתפחה של 30 דקות.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- אופים את הסמבוסק עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן