סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

סמבוסק גבינות מבצק שמרים על בסיס קמח כוסמין שמכינים בקלי קלות
סמבוסק גבינות מבצק שמרים על בסיס קמח כוסמין שמכינים בקלי קלות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    41 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 395.4 קק״ל 7117.6 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 736.5 גרם
    שומן 20.1 גרם 361.0 גרם
    נתרן 563.5 מ״ג 10143.4 מ״ג
    חלבון 16.0 גרם 287.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 127.6 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 125.8 גרם
    כולסטרול 35.1 מ״ג 630.9 מ״ג
    סידן 221.5 מ״ג 3987.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 64.5 מ״ג
    אשלגן 280.5 מ״ג 5049.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 56.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    41 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 395.4 קק״ל 7117.6 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 736.5 גרם
    שומן 20.1 גרם 361.0 גרם
    נתרן 563.5 מ״ג 10143.4 מ״ג
    חלבון 16.0 גרם 287.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 127.6 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 125.8 גרם
    כולסטרול 35.1 מ״ג 630.9 מ״ג
    סידן 221.5 מ״ג 3987.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 64.5 מ״ג
    אשלגן 280.5 מ״ג 5049.7 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 56.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח. מתחילים לעבד את הבצק במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות עד להיווצרות גלוטן בבצק.
  2. משמנים קלות את פני הבצק, עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  3. מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
  4. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  5. קורצים 18 כדורים מהבצק. בעזרת מערוך פותחים כל כדור לעיגול שטוח. מניחים בכל עיגול בצק 1-2 כפות מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים בידיים או בעזרת מזלג.
  6. מניחים את עיגולי הבצק הממולאים, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או פרג. מניחים להתפחה של 30 דקות.
  7. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  8. אופים את הסמבוסק עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סמבוסק גבינות מקמח כוסמין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות