סמבוסק גבינות במחבת של קרין גורן

הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
הארוחה הכי מהירה שיש: הבצק עשוי מ-3 מרכיבים בלבד, המלית אפילו פחות, מ-2 מרכיבים, מחבת אחת, וזה מוכן - סמבוסק גבינות במחבת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.1 קק״ל 2128.5 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 276.2 גרם
    שומן 9.1 גרם 72.4 גרם
    נתרן 245.0 מ״ג 1960.2 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 38.3 גרם
    כולסטרול 57.1 מ״ג 456.7 מ״ג
    סידן 202.3 מ״ג 1618.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 639.5 מ״ג 5115.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.1 קק״ל 2128.5 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 276.2 גרם
    שומן 9.1 גרם 72.4 גרם
    נתרן 245.0 מ״ג 1960.2 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 38.3 גרם
    כולסטרול 57.1 מ״ג 456.7 מ״ג
    סידן 202.3 מ״ג 1618.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 639.5 מ״ג 5115.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגררים את גבינת המוצרלה.
  2. בקערה מערבבים את הקמח, השמנת והביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפה דביק.
  3. מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן.
  4. מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
  5. מקפלים מעל ומהדקים באצבעות או במזלג.
  6. מחממים את המחבת, משמנים בתרסיס השמן ומטגנים את הסמבוסק להשחמה משני הצדדים. מגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סמבוסק גבינות במחבת של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות