-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.7 קק״ל 1468.3 קק״לפחמימות 26.9 גרם 161.5 גרםשומן 14.2 גרם 85.1 גרםנתרן 11.5 מ״ג 69.0 מ״גחלבון 2.7 גרם 16.2 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.1 גרםשומן רווי 7.4 גרם 44.1 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 14.5 מ״גסידן 39.3 מ״ג 235.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 231.8 מ״ג 1391.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות27 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.7 קק״ל 1468.3 קק״לפחמימות 26.9 גרם 161.5 גרםשומן 14.2 גרם 85.1 גרםנתרן 11.5 מ״ג 69.0 מ״גחלבון 2.7 גרם 16.2 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.1 גרםשומן רווי 7.4 גרם 44.1 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 14.5 מ״גסידן 39.3 מ״ג 235.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 231.8 מ״ג 1391.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 245 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלסילות
-
200 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות שמן קנולה
הגשה
אופן הכנה
- ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
- שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
- מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
- מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
- מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
- מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.
אופן הכנה
- ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
- שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
- מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
- מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
- מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
- מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן