סלמון ברוטב עגבניות פיקנטי של אהרוני

ישראל אהרוני מכין סלמון ברוטב עגבניות פיקנטי, פשוט להכנה, ששומר על הדג עסיסי ומלא בטעם. רק לצרף אורז לבן ויש ארוחה טעימה ובריאה
ישראל אהרוני מכין סלמון ברוטב עגבניות פיקנטי, פשוט להכנה, ששומר על הדג עסיסי ומלא בטעם. רק לצרף אורז לבן ויש ארוחה טעימה ובריאה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.6 קק״ל 1342.2 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 52.1 גרם
    שומן 18.5 גרם 74.1 גרם
    נתרן 1101.1 מ״ג 4404.3 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 114.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 44.2 מ״ג 176.6 מ״ג
    סידן 49.6 מ״ג 198.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 895.8 מ״ג 3583.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.6 קק״ל 1342.2 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 52.1 גרם
    שומן 18.5 גרם 74.1 גרם
    נתרן 1101.1 מ״ג 4404.3 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 114.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 44.2 מ״ג 176.6 מ״ג
    סידן 49.6 מ״ג 198.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 895.8 מ״ג 3583.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

רוטב

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מתיזים על נתחי הדג את תרסיס השמן ומתבלים במלח ופלפל שחור. מדביקים לכל אחד מהם עלה מרווה.
  2. מחממים את המחבת וצורבים את נתחי הדג מכל צדדיהם, רק עד ל”סגירה” של הנתח (הוא לא צריך להיות מוכן לגמרי כי הוא יתבשל ברוטב).
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. מערבבים בקערה את העגבניות עם הרכז עגבניות, השום ושבבי הצ’ילי ויוצקים למחבת. מכסים ומבשלים כ-10 דקות.
  5. מגישים עם מעט פסטו ליד, אפשר בליווי אורז לבן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון ברוטב עגבניות פיקנטי של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    שי גיסין

    תמונת נסיון

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות