סלמון עסיסי עם כרובית ובצל אפויים

משה שגב מכין ארוחה דלת קלוריות, טעימה ובריאה: סלמון עסיסי בליווי כרובית ובצל אפויים. ארוחה זוגית קלה להכנה, נהדרת בליווי לימון סחוט טרי
משה שגב מכין ארוחה דלת קלוריות, טעימה ובריאה: סלמון עסיסי בליווי כרובית ובצל אפויים. ארוחה זוגית קלה להכנה, נהדרת בליווי לימון סחוט טרי
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    39 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 793.4 קק״ל 1586.9 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 77.3 גרם
    שומן 49.4 גרם 98.8 גרם
    נתרן 6055.8 מ״ג 12111.6 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 177.0 מ״ג
    סידן 188.6 מ״ג 377.3 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 1590.2 מ״ג 3180.4 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    39 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 793.4 קק״ל 1586.9 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 77.3 גרם
    שומן 49.4 גרם 98.8 גרם
    נתרן 6055.8 מ״ג 12111.6 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 177.0 מ״ג
    סידן 188.6 מ״ג 377.3 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 1590.2 מ״ג 3180.4 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות בתנור

סלמון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. פורסים את הבצל לפרוסות ומפרידים את הכרובית לפרחים. מגררים בפומפיבה את קליפת הלימון. חותכים את פילה הסלמון ל-2 מנות במשקל 150 גרם כל אחת.
  2. מכינים את הכרובית: שמים בקערה גדולה את הכרובית, בצל, לימון, שום, שמן ותבלינים, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפייה גדולה ועמוקה. מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים כ-30 דקות. מסירים את הניירות וממשיכים לאפות על גריל עליון וטורבו 15-20 דקות נוספות, או עד לקבלת גוון זהוב.
  3. מחממים שמן במחבת גדולה. מתבלים את הדג במלח, וצולים על העור, עד שהוא מקבל גוון זהוב. הופכים וצולים מהצד השני.
  4. יוצקים מיץ הלימון על הדג ומגישים עם הכרוביות האפויות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון עסיסי עם כרובית ובצל אפויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות