סלמון אסייתי במרינדה של סילאן וחרדל

מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.5 קק״ל 1180.4 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 153.2 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.7 גרם
    נתרן 621.7 מ״ג 4973.2 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 7.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.0 מ״ג 207.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 216.6 מ״ג 1732.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.5 קק״ל 1180.4 קק״ל
    פחמימות 19.1 גרם 153.2 גרם
    שומן 7.7 גרם 61.7 גרם
    נתרן 621.7 מ״ג 4973.2 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 7.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.0 מ״ג 207.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 216.6 מ״ג 1732.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מחלקים את פילה הסלמון ל-8 נתחים שווים.
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המשרה ומשרים את נתחי הסלמון כ-5-10 דקות.
  5. מניחים על התבנית את נתחי הסלמון ללא המשרה. שומרים את המשרה בצד. אופים ללא כיסוי במשך 5 דקות.
  6. לאחר 5 דקות, יוצקים 1/2 מהמשרה על נתחי הדג. מחזירים ל-5 דקות אפייה נוספות, שאחריהן יוצקים שוב את יתר המשרה על נתחי הדג.
  7. משנים את מצב התנור לגריל, מעלים את החום ל-200 מעלות, וצולים את נתחי הדג במשך 2 דקות.
  8. מקשטים בעלי רוזמרין ומגישים.

הערות

  • אפשר לפרוס כמה בטטות לפרוסות, להניח מתחת לנתחי הדג ולאפות יחד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון אסייתי במרינדה של סילאן וחרדל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות