סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי של תמרה אהרוני

לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 387.1 קק״ל 1548.4 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 73.5 גרם
    שומן 14.1 גרם 56.4 גרם
    נתרן 1453.1 מ״ג 5812.2 מ״ג
    חלבון 42.1 גרם 168.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״ג
    סידן 37.6 מ״ג 150.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 863.7 מ״ג 3455.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 387.1 קק״ל 1548.4 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 73.5 גרם
    שומן 14.1 גרם 56.4 גרם
    נתרן 1453.1 מ״ג 5812.2 מ״ג
    חלבון 42.1 גרם 168.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״ג
    סידן 37.6 מ״ג 150.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 863.7 מ״ג 3455.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה לסלמון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את פילה הסלמון ל-4 נתחים במשקל 150 גרם לאחד.
  2. בקערה מערבבים את החרדל, דבש, לימון, מלח ופלפל שחור ומשרים את נתחי הסלמון.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית.
  4. קולפים ופורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת. מטגנים כ-1/2 דקה.
  5. מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים כ-5 דקות.
  6. מוסיפים את יתר מרכיבי השעועית וממשיכים לטגן, מערבבים מדי פעם.
  7. מסננים את נתחי הסלמון אך שומרים את נוזל המשרה.
  8. מחממים מחבת ברזל או מחבת פסים על אש גבוהה. מתיזים תרסיס שמן קנולה וצורבים את נתחי הסלמון מכל הצדדים.
  9. מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת עם הסלמון ומזגגים את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.
  10. מעבירים את תבשיל השעועית לצלחת עמוקה ומסדרים מעליה את נתחי הסלמון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות