סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי של תמרה אהרוני
לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 387.1 קק״ל 1548.4 קק״לפחמימות 18.4 גרם 73.5 גרםשומן 14.1 גרם 56.4 גרםנתרן 1453.1 מ״ג 5812.2 מ״גחלבון 42.1 גרם 168.4 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.4 גרםשומן רווי 2.2 גרם 9.0 גרםכולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״גסידן 37.6 מ״ג 150.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 863.7 מ״ג 3455.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות18 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 387.1 קק״ל 1548.4 קק״לפחמימות 18.4 גרם 73.5 גרםשומן 14.1 גרם 56.4 גרםנתרן 1453.1 מ״ג 5812.2 מ״גחלבון 42.1 גרם 168.4 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.4 גרםשומן רווי 2.2 גרם 9.0 גרםכולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״גסידן 37.6 מ״ג 150.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 863.7 מ״ג 3455.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 387 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה לסלמון
-
600 גרם פילה דג סלמון
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות דבש
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
שעועית
-
2 כפות שמן זית
-
4 שיני שום
-
500 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
2 כפות לימון כבוש
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כפית גרידת לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את פילה הסלמון ל-4 נתחים במשקל 150 גרם לאחד.
- בקערה מערבבים את החרדל, דבש, לימון, מלח ופלפל שחור ומשרים את נתחי הסלמון.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית.
- קולפים ופורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת. מטגנים כ-1/2 דקה.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים את יתר מרכיבי השעועית וממשיכים לטגן, מערבבים מדי פעם.
- מסננים את נתחי הסלמון אך שומרים את נוזל המשרה.
- מחממים מחבת ברזל או מחבת פסים על אש גבוהה. מתיזים תרסיס שמן קנולה וצורבים את נתחי הסלמון מכל הצדדים.
- מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת עם הסלמון ומזגגים את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.
- מעבירים את תבשיל השעועית לצלחת עמוקה ומסדרים מעליה את נתחי הסלמון.
אופן הכנה
- חותכים את פילה הסלמון ל-4 נתחים במשקל 150 גרם לאחד.
- בקערה מערבבים את החרדל, דבש, לימון, מלח ופלפל שחור ומשרים את נתחי הסלמון.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית.
- קולפים ופורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת. מטגנים כ-1/2 דקה.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים את יתר מרכיבי השעועית וממשיכים לטגן, מערבבים מדי פעם.
- מסננים את נתחי הסלמון אך שומרים את נוזל המשרה.
- מחממים מחבת ברזל או מחבת פסים על אש גבוהה. מתיזים תרסיס שמן קנולה וצורבים את נתחי הסלמון מכל הצדדים.
- מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת עם הסלמון ומזגגים את נתחי הסלמון היטב מכל הצדדים.
- מעבירים את תבשיל השעועית לצלחת עמוקה ומסדרים מעליה את נתחי הסלמון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן