סלמון אסייתי עם סלט מלפפונים וקרם פרש של אהרוני

אהרוני מכין סלמון אסייתי עם סלט מלפפונים, שמיר וקרם פרש. השילוב בין הרוטב האסייתי לסלט הקריר הוא שילוב מפתיע ומנצח שמתאים בדיוק לארוחת צהריים קלילה
אהרוני מכין סלמון אסייתי עם סלט מלפפונים, שמיר וקרם פרש. השילוב בין הרוטב האסייתי לסלט הקריר הוא שילוב מפתיע ומנצח שמתאים בדיוק לארוחת צהריים קלילה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 1803.4 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 66.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.6 גרם
    נתרן 1332.1 מ״ג 7992.4 מ״ג
    חלבון 41.5 גרם 249.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 531.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 443.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 934.0 מ״ג 5604.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    11 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.6 קק״ל 1803.4 קק״ל
    פחמימות 11.1 גרם 66.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 63.6 גרם
    נתרן 1332.1 מ״ג 7992.4 מ״ג
    חלבון 41.5 גרם 249.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 531.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 443.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 934.0 מ״ג 5604.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הדג: חותכים את הפילה ל-6 נתחים, 150 גרם כל אחד. מתבלים את הדגים במלח ובפלפל שחור.
  2. מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מתיזים מעט תרסיס שמן, וצורבים את הדג משני הצדדים, תחילה מצד העור.
  3. מכינים את הרוטב: מגררים את הג’ינג’ר וחותכים דק את הבצל הירוק. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה, מוסיפים למחבת עם הסלמון הצרוב ומזגגים את הדגים.
  4. מכינים את הסלט: פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות באמצעות מנדולינה או סכין חדה. מעבירים לקערה יחד עם כל יתר רכיבי הסלט ורכיבי הרוטב ומערבבים בעדינות.
  5. מעבירים את הדגים הצרובים לצלחת הגשה, מסדרים ליד סלט מלפפונים עם כף גדושה של קרם פרש ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון אסייתי עם סלט מלפפונים וקרם פרש של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות