סלט תירס וקרפצ’יו דג
השף שגב משה מכין סלט תירס וקרפצ'יו דג עם תוספת עגבניות שרי צהובות, צ'ילי חריף, עשבי תיבול ורוטב סויה. סלט קליל, בריא, טעים ופשוט להכנה
השף שגב משה מכין סלט תירס וקרפצ'יו דג עם תוספת עגבניות שרי צהובות, צ'ילי חריף, עשבי תיבול ורוטב סויה. סלט קליל, בריא, טעים ופשוט להכנה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 303.4 קק״ל 606.7 קק״לפחמימות 43.4 גרם 86.8 גרםשומן 16.0 גרם 32.0 גרםנתרן 897.6 מ״ג 1795.3 מ״גחלבון 6.7 גרם 13.5 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 14.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 48.0 מ״ג 96.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 214.0 מ״ג 428.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות43 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 303.4 קק״ל 606.7 קק״לפחמימות 43.4 גרם 86.8 גרםשומן 16.0 גרם 32.0 גרםנתרן 897.6 מ״ג 1795.3 מ״גחלבון 6.7 גרם 13.5 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 14.5 גרםשומן רווי 1.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 48.0 מ״ג 96.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 214.0 מ״ג 428.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 303 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 קלחי תירס טרי
-
1 חופן עגבניות שרי צהובות
-
1 ליים בינוני
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן זית
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 חופן כוסברה
-
2 עלי בזיליקום תאילנדי
-
6 עלי נענע
-
1 כפית רוטב סויה
-
2 עלי חסה רומית
אופן הכנה
- חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס.
- מכינים את כל הירקות לסלט: מבשלים את התירס ומגלחים את הגרעינים. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. פורסים את הצ’ילי לטבעות. חותכים את הבצל הירוק לרצועות דקיקות. קוצצים את הכוסברה. חותכים את החסה לרצועות דקות.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את התירס, העגבניות והדג.
- מערבבים את המיץ וגרידת הליים עם הסוכר ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שמן הזית, הצ’ילי, הבצל הירוק, עשבי התיבול והסויה ומערבבים.
- שמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה, מערימים מעל את החסה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס.
- מכינים את כל הירקות לסלט: מבשלים את התירס ומגלחים את הגרעינים. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. פורסים את הצ’ילי לטבעות. חותכים את הבצל הירוק לרצועות דקיקות. קוצצים את הכוסברה. חותכים את החסה לרצועות דקות.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את התירס, העגבניות והדג.
- מערבבים את המיץ וגרידת הליים עם הסוכר ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שמן הזית, הצ’ילי, הבצל הירוק, עשבי התיבול והסויה ומערבבים.
- שמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה, מערימים מעל את החסה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן