קצפת עם תותים ונשיקות מרנג של תמרה אהרוני
תמרה אהרוני לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין קינוח מרשים וטעים, ומלמדת איך מכינים קצפת עם תותים ונשיקות מרנג שאי אפשר להפסיק לזלול
תמרה אהרוני לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין קינוח מרשים וטעים, ומלמדת איך מכינים קצפת עם תותים ונשיקות מרנג שאי אפשר להפסיק לזלול
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 8.5 קק״ל 33.8 קק״לפחמימות 2.1 גרם 8.5 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.3 מ״ג 1.4 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.9 מ״ג 7.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 8.5 קק״ל 33.8 קק״לפחמימות 2.1 גרם 8.5 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.3 מ״ג 1.4 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.9 מ״ג 7.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 7.5 מ״ג 30.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 9 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה נשיקות קטנות
-
1 קופסה תותים
-
1/4 כוס מיץ תפוזים
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית גרידת לימון
אופן הכנה
- חותכים את התותים לחצאים.
- מניחים את התותים, מיץ התפוזים ו-2 כפות סוכר בקערה, מערבבים ומשרים ל-30 דקות.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת עם שארית הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון.
- מסננים את התותים מהמשרה ושומרים אותו בצד.
- בקערה גדולה מערבבים את התותים והמרנגים, מעליהם שמים את הקצפת ויוצקים קצת מנוזל המשרה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- חותכים את התותים לחצאים.
- מניחים את התותים, מיץ התפוזים ו-2 כפות סוכר בקערה, מערבבים ומשרים ל-30 דקות.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת עם שארית הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון.
- מסננים את התותים מהמשרה ושומרים אותו בצד.
- בקערה גדולה מערבבים את התותים והמרנגים, מעליהם שמים את הקצפת ויוצקים קצת מנוזל המשרה. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן