סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון מעושן

תמרה אהרוני מכינה סלט תפוחי אדמה שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית ירוקה קראנצ'ית ונתחי סלמון מעושן שמוסיף המון טעם
תמרה אהרוני מכינה סלט תפוחי אדמה שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית ירוקה קראנצ'ית ונתחי סלמון מעושן שמוסיף המון טעם
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.2 קק״ל 819.7 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 96.8 גרם
    שומן 14.2 גרם 42.5 גרם
    נתרן 932.9 מ״ג 2798.6 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 16.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 104.2 מ״ג 312.7 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 754.2 מ״ג 2262.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 273.2 קק״ל 819.7 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 96.8 גרם
    שומן 14.2 גרם 42.5 גרם
    נתרן 932.9 מ״ג 2798.6 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 16.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 104.2 מ״ג 312.7 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 754.2 מ״ג 2262.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם מלח, עד שהם מתרככים.
  2. 3 דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר את השעועית הירוקה ומבשלים כ-3 דקות. מסננים.
  3. בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, תפוחי האדמה, השעועית והארוגולה.
  4. מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את שן השום.
  5. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מוסיפים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים.
  7. קוצצים את העירית ומקשטים בה את הסלט.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון מעושן

הכנתם את המתכון?

כן
    שי גיסין

    תמונת נסיון

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות