-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 416.6 קק״ל 833.2 קק״לפחמימות 17.6 גרם 35.2 גרםשומן 35.4 גרם 70.9 גרםנתרן 913.4 מ״ג 1826.9 מ״גחלבון 6.5 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.4 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 166.6 מ״ג 333.2 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 1426.8 מ״ג 2853.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות18 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 416.6 קק״ל 833.2 קק״לפחמימות 17.6 גרם 35.2 גרםשומן 35.4 גרם 70.9 גרםנתרן 913.4 מ״ג 1826.9 מ״גחלבון 6.5 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.4 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 166.6 מ״ג 333.2 מ״גברזל 4.7 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 1426.8 מ״ג 2853.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 417 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1 עגבנייה גדולה
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
2 כפות צנוברים קלויים
-
5 כפות שמן זית
-
1/4 כפית פלפל לבן טחון
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קוצצים דק את פילה הדג.
- פורסים דק את השומר. פורסים את לבבות החסה. חותכים את הצנוניות לרבעים.
- מכינים את הרוטב: מגררים את העגבנייה על פומפייה.
- שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים.
- מניחים בקערה נפרדת את כל רכיבי הסלט, מערבבים עם הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
- משטחים את הדג בשכבה דקה על צלחת הגשה. מניחים מעל את הסלט עם הרוטב. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים דק את פילה הדג.
- פורסים דק את השומר. פורסים את לבבות החסה. חותכים את הצנוניות לרבעים.
- מכינים את הרוטב: מגררים את העגבנייה על פומפייה.
- שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים.
- מניחים בקערה נפרדת את כל רכיבי הסלט, מערבבים עם הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
- משטחים את הדג בשכבה דקה על צלחת הגשה. מניחים מעל את הסלט עם הרוטב. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.
הערות
- הרוטב כובש את הדג בזריזות בעזרת החמיצות הגבוהה והמלח
הערות
- הרוטב כובש את הדג בזריזות בעזרת החמיצות הגבוהה והמלח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן