סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים
איילת לטוביץ מסדרת לכם ארוחת צהריים בריאה וזריזה - סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים. 20 דקות עבודה ואפשר להתיישב לשולחן
איילת לטוביץ מסדרת לכם ארוחת צהריים בריאה וזריזה - סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים. 20 דקות עבודה ואפשר להתיישב לשולחן
- איילת לטוביץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1733.9 קק״ל 3467.7 קק״לפחמימות 18.8 גרם 37.5 גרםשומן 161.5 גרם 323.0 גרםנתרן 3299.4 מ״ג 6598.8 מ״גחלבון 48.0 גרם 95.9 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 29.3 גרםשומן רווי 29.3 גרם 58.6 גרםכולסטרול 186.7 מ״ג 373.4 מ״גסידן 689.0 מ״ג 1378.1 מ״גברזל 5.9 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 1673.0 מ״ג 3346.1 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות19 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1733.9 קק״ל 3467.7 קק״לפחמימות 18.8 גרם 37.5 גרםשומן 161.5 גרם 323.0 גרםנתרן 3299.4 מ״ג 6598.8 מ״גחלבון 48.0 גרם 95.9 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 29.3 גרםשומן רווי 29.3 גרם 58.6 גרםכולסטרול 186.7 מ״ג 373.4 מ״גסידן 689.0 מ״ג 1378.1 מ״גברזל 5.9 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 1673.0 מ״ג 3346.1 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1734 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
1 תפוז בינוני
-
1 כף זרעי קימל
-
1 כפית מלח דק
-
180 גרם פילה דג סלמון
-
4 כפות שמן זית
רוטב
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1 חלמון L
-
2 שיני שום
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס מיץ לימון
-
1 כוס שמן זית
סלט
-
1 ראש חסה ערבית
אופן הכנה
- בעזרת קולפן קולפים את התפוז כך שנוצרות רצועות דקות של קליפת התפוז.
- מחממים מחבת כבדה קטנה על אש בינונית ומייבשים בה את קליפת התפוז. מצננים.
- טוחנים במטחנת תבלינים או במכתש ועלי את הקימל, קליפת התפוז המיובשת ומעט מלח.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. טובלים את פילה הסלמון בתערובת התבלינים מכל צדדיו וצורבים במחבת, 20 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומצננים מעט.
- שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
- מערבבים את החסה והרוטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- חותכים את הסלמון לפרוסות דקות שוות בגודלן ומניחים על הסלט.
אופן הכנה
- בעזרת קולפן קולפים את התפוז כך שנוצרות רצועות דקות של קליפת התפוז.
- מחממים מחבת כבדה קטנה על אש בינונית ומייבשים בה את קליפת התפוז. מצננים.
- טוחנים במטחנת תבלינים או במכתש ועלי את הקימל, קליפת התפוז המיובשת ומעט מלח.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. טובלים את פילה הסלמון בתערובת התבלינים מכל צדדיו וצורבים במחבת, 20 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומצננים מעט.
- שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
- מערבבים את החסה והרוטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- חותכים את הסלמון לפרוסות דקות שוות בגודלן ומניחים על הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן