סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים

איילת לטוביץ מסדרת לכם ארוחת צהריים בריאה וזריזה - סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים. 20 דקות עבודה ואפשר להתיישב לשולחן
איילת לטוביץ מסדרת לכם ארוחת צהריים בריאה וזריזה - סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים. 20 דקות עבודה ואפשר להתיישב לשולחן
  • איילת לטוביץ
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1733.9 קק״ל 3467.7 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 37.5 גרם
    שומן 161.5 גרם 323.0 גרם
    נתרן 3299.4 מ״ג 6598.8 מ״ג
    חלבון 48.0 גרם 95.9 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 29.3 גרם 58.6 גרם
    כולסטרול 186.7 מ״ג 373.4 מ״ג
    סידן 689.0 מ״ג 1378.1 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1673.0 מ״ג 3346.1 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1733.9 קק״ל 3467.7 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 37.5 גרם
    שומן 161.5 גרם 323.0 גרם
    נתרן 3299.4 מ״ג 6598.8 מ״ג
    חלבון 48.0 גרם 95.9 גרם
    סיבים תזונתיים 14.6 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 29.3 גרם 58.6 גרם
    כולסטרול 186.7 מ״ג 373.4 מ״ג
    סידן 689.0 מ״ג 1378.1 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 1673.0 מ״ג 3346.1 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת לטוביץ
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

רוטב

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן קולפים את התפוז כך שנוצרות רצועות דקות של קליפת התפוז.
  2. מחממים מחבת כבדה קטנה על אש בינונית ומייבשים בה את קליפת התפוז. מצננים.
  3. טוחנים במטחנת תבלינים או במכתש ועלי את הקימל, קליפת התפוז המיובשת ומעט מלח.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. טובלים את פילה הסלמון בתערובת התבלינים מכל צדדיו וצורבים במחבת, 20 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומצננים מעט.
  5. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מערבבים את החסה והרוטב ומעבירים לצלחת הגשה.
  7. חותכים את הסלמון לפרוסות דקות שוות בגודלן ומניחים על הסלט.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות