סלט קיסר עם דג צלוי
אוהבים סלט קיסר? גם אנחנו. כדי לשדרג את הסלט הקבוע, קבלו מתכון לסלט קיסר עם דג צלוי, מנה ראשונה נהדרת לאירוח או ארוחת צהריים מזינה
אוהבים סלט קיסר? גם אנחנו. כדי לשדרג את הסלט הקבוע, קבלו מתכון לסלט קיסר עם דג צלוי, מנה ראשונה נהדרת לאירוח או ארוחת צהריים מזינה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 423.2 קק״ל 1693.0 קק״לפחמימות 8.8 גרם 35.4 גרםשומן 26.7 גרם 107.0 גרםנתרן 1667.3 מ״ג 6669.4 מ״גחלבון 26.9 גרם 107.8 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.7 גרםשומן רווי 12.7 גרם 50.7 גרםכולסטרול 51.7 מ״ג 206.7 מ״גסידן 831.6 מ״ג 3326.5 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 1097.5 מ״ג 4389.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 423.2 קק״ל 1693.0 קק״לפחמימות 8.8 גרם 35.4 גרםשומן 26.7 גרם 107.0 גרםנתרן 1667.3 מ״ג 6669.4 מ״גחלבון 26.9 גרם 107.8 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.7 גרםשומן רווי 12.7 גרם 50.7 גרםכולסטרול 51.7 מ״ג 206.7 מ״גסידן 831.6 מ״ג 3326.5 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״גאשלגן 1097.5 מ״ג 4389.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 423 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/4 כוס חרדל דיז’ון
-
1/4 כוס מיונז
-
1/3 כוס מיץ לימון
-
4 פילה אנשובי
-
6 שיני שום
-
200 גרם גבינת פרמזן
קרוטונים
-
1 בגט לבן בינוני
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
סלט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 ראשי חסה סלנובה
-
100 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון או בבלנדר ומעבדים למשחה חלקה.
- מכינים את הדג: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מתיזים תרסיס שמן זית. מניחים את הפילטים במחבת, מתבלים במלח ובפלפל שחור וצולים משני הצדדים עד שהדג מקבל סימני צלייה ומשנה צבעו ללבן. לאחר שהדג מתקרר מעט, מפרקים אותו באמצעות הידיים בעדינות לחתיכות בגודל ביס.
- מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- חותכים את הבגט לקוביות בגודל 2X2 ס”מ, מתיזים תרסיס שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ובפלפל וקולים בתנור החם כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
- מכינים את הסלט להגשה: מגררים בפומפייה או מגלפים באמצעות קולפן את גבינת הפרמזן.
- בצלחת הגשה שטוחה וגדולה מסדרים עלי חסה רומית. מזלפים עליהם רוטב קיסר בנדיבות, מפזרים רצועות הדג, הקרוטונים וגבינת הפרמזן ומגישים.
צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון או בבלנדר ומעבדים למשחה חלקה.
- מכינים את הדג: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מתיזים תרסיס שמן זית. מניחים את הפילטים במחבת, מתבלים במלח ובפלפל שחור וצולים משני הצדדים עד שהדג מקבל סימני צלייה ומשנה צבעו ללבן. לאחר שהדג מתקרר מעט, מפרקים אותו באמצעות הידיים בעדינות לחתיכות בגודל ביס.
- מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- חותכים את הבגט לקוביות בגודל 2X2 ס”מ, מתיזים תרסיס שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ובפלפל וקולים בתנור החם כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
- מכינים את הסלט להגשה: מגררים בפומפייה או מגלפים באמצעות קולפן את גבינת הפרמזן.
- בצלחת הגשה שטוחה וגדולה מסדרים עלי חסה רומית. מזלפים עליהם רוטב קיסר בנדיבות, מפזרים רצועות הדג, הקרוטונים וגבינת הפרמזן ומגישים.
צילום: נמרוד סונדרס
הערות
- אפשר להשתמש בכל פילה דג לבן שאוהבים: בורי, לברק, מוסר או דניס
הערות
- אפשר להשתמש בכל פילה דג לבן שאוהבים: בורי, לברק, מוסר או דניס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן