סלט קיסר עם דג צלוי

אוהבים סלט קיסר? גם אנחנו. כדי לשדרג את הסלט הקבוע, קבלו מתכון לסלט קיסר עם דג צלוי, מנה ראשונה נהדרת לאירוח או ארוחת צהריים מזינה
אוהבים סלט קיסר? גם אנחנו. כדי לשדרג את הסלט הקבוע, קבלו מתכון לסלט קיסר עם דג צלוי, מנה ראשונה נהדרת לאירוח או ארוחת צהריים מזינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 423.2 קק״ל 1693.0 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 35.4 גרם
    שומן 26.7 גרם 107.0 גרם
    נתרן 1667.3 מ״ג 6669.4 מ״ג
    חלבון 26.9 גרם 107.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.7 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 50.7 גרם
    כולסטרול 51.7 מ״ג 206.7 מ״ג
    סידן 831.6 מ״ג 3326.5 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 1097.5 מ״ג 4389.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 423.2 קק״ל 1693.0 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 35.4 גרם
    שומן 26.7 גרם 107.0 גרם
    נתרן 1667.3 מ״ג 6669.4 מ״ג
    חלבון 26.9 גרם 107.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.7 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 50.7 גרם
    כולסטרול 51.7 מ״ג 206.7 מ״ג
    סידן 831.6 מ״ג 3326.5 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 1097.5 מ״ג 4389.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

קרוטונים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון או בבלנדר ומעבדים למשחה חלקה.
  2. מכינים את הדג: מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מתיזים תרסיס שמן זית. מניחים את הפילטים במחבת, מתבלים במלח ובפלפל שחור וצולים משני הצדדים עד שהדג מקבל סימני צלייה ומשנה צבעו ללבן. לאחר שהדג מתקרר מעט, מפרקים אותו באמצעות הידיים בעדינות לחתיכות בגודל ביס.
  3. מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  4. חותכים את הבגט לקוביות בגודל 2X2 ס”מ, מתיזים תרסיס שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ובפלפל וקולים בתנור החם כ-7 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
  5. מכינים את הסלט להגשה: מגררים בפומפייה או מגלפים באמצעות קולפן את גבינת הפרמזן.
  6. בצלחת הגשה שטוחה וגדולה מסדרים עלי חסה רומית. מזלפים עליהם רוטב קיסר בנדיבות, מפזרים רצועות הדג, הקרוטונים וגבינת הפרמזן ומגישים.

צילום: נמרוד סונדרס

הערות

  • אפשר להשתמש בכל פילה דג לבן שאוהבים: בורי, לברק, מוסר או דניס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קיסר עם דג צלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות