-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 245.9 קק״ל 983.7 קק״לפחמימות 5.7 גרם 22.6 גרםשומן 17.1 גרם 68.5 גרםנתרן 769.4 מ״ג 3077.4 מ״גחלבון 16.2 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרםכולסטרול 38.0 מ״ג 152.0 מ״גסידן 40.8 מ״ג 163.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 322.4 מ״ג 1289.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 245.9 קק״ל 983.7 קק״לפחמימות 5.7 גרם 22.6 גרםשומן 17.1 גרם 68.5 גרםנתרן 769.4 מ״ג 3077.4 מ״גחלבון 16.2 גרם 65.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרםכולסטרול 38.0 מ״ג 152.0 מ״גסידן 40.8 מ״ג 163.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 322.4 מ״ג 1289.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 246 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
4 כפות מיונז לייט
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 כפית רוטב ווסטרשר
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 פילה אנשובי
-
1/2 כפית רוטב טבסקו
-
2 שיני שום
-
3 כפות שמן זית
סלט
-
1 כף שמן קנולה
-
200 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ראש חסה אייסברג
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את האנשובי וכותשים את שיני השום.
- שמים בקערה את כל המרכיבים חוץ משמן הזית וטורפים במטרפה ידנית. מוסיפים את השמן וטורפים שוב עד שמתקבל רוטב במרקם אחיד.
- מכינים את הסלט: חותכים את העוף לרצועות ומתבלים במלח ופלפל שחור. מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף עד להזהבה.
- חותכים את ראש החסה ל-8 פלחים ומניחים על צלחת הגשה. מוסיפים את העוף, יוצקים את הרוטב ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את האנשובי וכותשים את שיני השום.
- שמים בקערה את כל המרכיבים חוץ משמן הזית וטורפים במטרפה ידנית. מוסיפים את השמן וטורפים שוב עד שמתקבל רוטב במרקם אחיד.
- מכינים את הסלט: חותכים את העוף לרצועות ומתבלים במלח ופלפל שחור. מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף עד להזהבה.
- חותכים את ראש החסה ל-8 פלחים ומניחים על צלחת הגשה. מוסיפים את העוף, יוצקים את הרוטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן