-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 372.4 קק״ל 1489.6 קק״לפחמימות 32.0 גרם 127.9 גרםשומן 17.5 גרם 70.0 גרםנתרן 1282.8 מ״ג 5131.4 מ״גחלבון 22.6 גרם 90.3 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 98.3 מ״ג 393.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 859.9 מ״ג 3439.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות32 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 372.4 קק״ל 1489.6 קק״לפחמימות 32.0 גרם 127.9 גרםשומן 17.5 גרם 70.0 גרםנתרן 1282.8 מ״ג 5131.4 מ״גחלבון 22.6 גרם 90.3 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 98.3 מ״ג 393.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 859.9 מ״ג 3439.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 372 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
3 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 צרור כוסברה
-
1 כף רוטב דגים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית רכז תמרהינדי
-
1 ליים בינוני
סלט
-
200 גרם שייטל בקר
-
1 פפאיה ירוקה גדולה
-
1 קופסה עגבניות שרי
-
1 כוס שעועית ירוקה טרייה
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
1 ראש חסה אייסברג
הגשה
-
1 חופן כוסברה
-
1 כוס בוטנים קלויים
אופן הכנה
- סוחטים את מיץ הליים. פורסים את השייטל לרצועות דקות. חותכים את הפפאיה לגפרורים דקים. חוצים את עגבניות השרי. חותכים את השעועית למקטעים של 1-2 ס”מ. פורסים דק את הצ’ילי ובצלי השאלוט. קוצצים את החסה.
- מכינים את הרוטב: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
- מניחים את רצועות השייטל בקערה ומכסים ב-1/3 מהרוטב. מניילנים ומשהים ל-30 דקות במקרר.
- מסננים את הבשר מהמשרה. מחממים את המחבת, מתיזים את השמן ומקפיצים את רצועות הבקר כדקה. מוסיפים את ה-1/3 השני מהרוטב ומביאים לרתיחה.
- מערבבים יחד את רצועות הבקר, הסלט ושארית הרוטב ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים את עלי הכוסברה והבוטנים ומגישים.
אופן הכנה
- סוחטים את מיץ הליים. פורסים את השייטל לרצועות דקות. חותכים את הפפאיה לגפרורים דקים. חוצים את עגבניות השרי. חותכים את השעועית למקטעים של 1-2 ס”מ. פורסים דק את הצ’ילי ובצלי השאלוט. קוצצים את החסה.
- מכינים את הרוטב: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
- מניחים את רצועות השייטל בקערה ומכסים ב-1/3 מהרוטב. מניילנים ומשהים ל-30 דקות במקרר.
- מסננים את הבשר מהמשרה. מחממים את המחבת, מתיזים את השמן ומקפיצים את רצועות הבקר כדקה. מוסיפים את ה-1/3 השני מהרוטב ומביאים לרתיחה.
- מערבבים יחד את רצועות הבקר, הסלט ושארית הרוטב ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים את עלי הכוסברה והבוטנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן