סלט פפאיה ושייטל בקר ברוטב נאם ג’ים

אוהבים סלט פפאיה? גם אנחנו! אודי ואושר משדרגים את המתכון המוכר והאהוב עם רצועות בקר מוקפצות, רוטב פיקנטי והמון עשבי תיבול
אוהבים סלט פפאיה? גם אנחנו! אודי ואושר משדרגים את המתכון המוכר והאהוב עם רצועות בקר מוקפצות, רוטב פיקנטי והמון עשבי תיבול
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.4 קק״ל 1489.6 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 127.9 גרם
    שומן 17.5 גרם 70.0 גרם
    נתרן 1282.8 מ״ג 5131.4 מ״ג
    חלבון 22.6 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.3 מ״ג 393.0 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 859.9 מ״ג 3439.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.4 קק״ל 1489.6 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 127.9 גרם
    שומן 17.5 גרם 70.0 גרם
    נתרן 1282.8 מ״ג 5131.4 מ״ג
    חלבון 22.6 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.3 מ״ג 393.0 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 859.9 מ״ג 3439.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את השייטל לרצועות דקות. חותכים את הפפאיה לגפרורים דקים. חוצים את עגבניות השרי. חותכים את השעועית למקטעים של 1-2 ס”מ. פורסים דק את הצ’ילי ובצלי השאלוט. קוצצים את החסה.
  2. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
  3. מניחים את רצועות השייטל בקערה ומכסים ב-1/3 מהרוטב. מניילנים ומשהים ל-30 דקות במקרר.
  4. מסננים את הבשר מהמשרה. מחממים את המחבת, מתיזים את השמן ומקפיצים את רצועות הבקר כדקה. מוסיפים את ה-1/3 השני מהרוטב ומביאים לרתיחה.
  5. מערבבים יחד את רצועות הבקר, הסלט ושארית הרוטב ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים את עלי הכוסברה והבוטנים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פפאיה ושייטל בקר ברוטב נאם ג’ים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות