סלט פסטה עם עוף, בצל צרוב וירקות צבעוניים

מוזמנים לחברים ורוצים להרשים את כולם עם מנה צבעונית וקלילה? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סלט פסטה עם עוף, בצל צרוב ושפע ירקות
מוזמנים לחברים ורוצים להרשים את כולם עם מנה צבעונית וקלילה? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סלט פסטה עם עוף, בצל צרוב ושפע ירקות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    205 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 431.9 קק״ל 3454.9 קק״ל
    פחמימות 204.5 גרם 1635.7 גרם
    שומן 12.1 גרם 96.5 גרם
    נתרן 497.2 מ״ג 3977.7 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 144.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 211.2 מ״ג 1689.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    205 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 431.9 קק״ל 3454.9 קק״ל
    פחמימות 204.5 גרם 1635.7 גרם
    שומן 12.1 גרם 96.5 גרם
    נתרן 497.2 מ״ג 3977.7 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 144.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 211.2 מ״ג 1689.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תיבול הסלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות היצרן ומסננים. מוסיפים כפית שמן זית ומערבבים למניעת הידבקות.
  2. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים 30 שניות, מסננים ושומרים בצד.
  3. קולפים ופורסים את הבצלים הסגולים לפרוסות דקות.
  4. מחממים מחבת על אש גבוהה. מוסיפים את השמן זית, הבצל והתימין ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
  5. מוסיפים חומץ בלסמי, סוכר, מלח ופלפל שחור ומזגגים 2-3 דקות. מוציאים מהמחבת ושומרים בקערה בצד.
  6. לאותה מחבת מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת רצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משחים מעט והוא מוכן. מסירים מהאש.
  7. חותכים את עגבניות השרי וזיתי הקלמטה לחצאים, קוצצים דק את העגבניות המיובשות.
  8. קוצצים דק את הפלפל הירוק החריף ואת עלי הבזיליקום.
  9. שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב גדולה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
  10. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל צנוברים קלויים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פסטה עם עוף, בצל צרוב וירקות צבעוניים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות