סלט פסטה עם טונה וירקות שהוא ארוחה שלמה
תמרה אהרוני מכינה סלט פסטה עם טונה שלא תוכלו להפסיק לאכול. מוסיפים מגוון ירקות מזינים ובריאים, מתבלים במיץ לימון שמוסיף חמיצות נהדרת ונהנים מסלט שהוא ארוחה בפני עצמו
תמרה אהרוני מכינה סלט פסטה עם טונה שלא תוכלו להפסיק לאכול. מוסיפים מגוון ירקות מזינים ובריאים, מתבלים במיץ לימון שמוסיף חמיצות נהדרת ונהנים מסלט שהוא ארוחה בפני עצמו
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 490.6 קק״ל 981.3 קק״לפחמימות 68.4 גרם 136.8 גרםשומן 20.4 גרם 40.9 גרםנתרן 1800.6 מ״ג 3601.3 מ״גחלבון 13.2 גרם 26.4 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 177.1 מ״ג 354.1 מ״גברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 1010.9 מ״ג 2021.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות68 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 490.6 קק״ל 981.3 קק״לפחמימות 68.4 גרם 136.8 גרםשומן 20.4 גרם 40.9 גרםנתרן 1800.6 מ״ג 3601.3 מ״גחלבון 13.2 גרם 26.4 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 177.1 מ״ג 354.1 מ״גברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 1010.9 מ״ג 2021.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 491 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 כוסות פסטה קצרה
-
1 קופסה טונה בשמן
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 כוס עגבניות שרי
-
1 חופן זיתים ירוקים
-
1 גבעול בצל ירוק
-
1 צרור בזיליקום
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
1 לימון בינוני
-
1 שן שום
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מסננים את הטונה. קולים את הפלפלים על אש גלויה, מנקים וחותכים לקוביות. חוצים את עגבניות השרי. קוצצים את הבצל הירוק והבזיליקום. סוחטים את מיץ הלימון.
- בסיר גדול עם הרבה מים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומקררים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים את הפסטה המקוררת.
- מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- מסננים את הטונה. קולים את הפלפלים על אש גלויה, מנקים וחותכים לקוביות. חוצים את עגבניות השרי. קוצצים את הבצל הירוק והבזיליקום. סוחטים את מיץ הלימון.
- בסיר גדול עם הרבה מים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומקררים.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים את הפסטה המקוררת.
- מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן