סלט פלפלים קלויים, עלי גפן וטונה

משה שגב מכין סלט חגיגה שהוא גם ארוחה שלמה: סלט פלפלים קלויים בתוספת עלי גפן וטונה. מנה קייצית, קלילה וטעימה שמגישים בליווי קוביות גבינה
משה שגב מכין סלט חגיגה שהוא גם ארוחה שלמה: סלט פלפלים קלויים בתוספת עלי גפן וטונה. מנה קייצית, קלילה וטעימה שמגישים בליווי קוביות גבינה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 469.9 קק״ל 1879.5 קק״ל
    פחמימות 19.7 גרם 78.9 גרם
    שומן 33.0 גרם 131.9 גרם
    נתרן 747.2 מ״ג 2988.8 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 72.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.8 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 63.0 מ״ג 252.2 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 871.5 מ״ג 3486.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 469.9 קק״ל 1879.5 קק״ל
    פחמימות 19.7 גרם 78.9 גרם
    שומן 33.0 גרם 131.9 גרם
    נתרן 747.2 מ״ג 2988.8 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 72.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.8 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 63.0 מ״ג 252.2 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 871.5 מ״ג 3486.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את השום, סוחטים את הליים. מסירים את עלי השמיר מהגבעול.
  2. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה. חותכים את הגבינה לקוביות קטנות.
  3. מחוררים את הפלפלים בעזרת מזלג ושורפים על אש גלויה. מכניסים לשקית ניילון למשך 10 דקות וסוגרים היטב. מסירי את הקליפה מתחת למים זורמים, חותכים כל פלפל ל-4 רצועות.
  4. מחממים את השמן במחבת ומזהיבים קלות את השום.
  5. מניחים את הפלפלים על צלחת גדולה ושטוחה ויוצקים מעל את מיץ הליים. מפזרים מלח, הפלפל ושאטה. מוסיפים שמן הזית ומעטרים בעלי השמיר. מניחים מעל את הטונה ועלי גפן, מפזרים את הצנוברים ומגישים עם הגבינה.

הערות

  • לגרסת פרווה מגישים ללא גבינה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פלפלים קלויים, עלי גפן וטונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות