סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה

קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    140 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 532.0 קק״ל 532.0 קק״ל
    פחמימות 140.0 גרם 140.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 60.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 38.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 108.0 מ״ג 108.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    140 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 532.0 קק״ל 532.0 קק״ל
    פחמימות 140.0 גרם 140.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 60.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.0 מ״ג 38.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 108.0 מ״ג 108.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ג'לי

סירופ

משקה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
  2. מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
  3. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.

הערות

  • משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות