סלט עוף וקוסקוס עם המון עשבי תיבול של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת אתכם להכין סלט עוף וקוסקוס שהוא ארוחה שלמה. מוסיפים לסלט המון ירקות קצוצים ומתבלים בשפע של שמן זית ולימון, ויש לכם ארוחת צהריים נפלאה
תמרה אהרוני מלמדת אתכם להכין סלט עוף וקוסקוס שהוא ארוחה שלמה. מוסיפים לסלט המון ירקות קצוצים ומתבלים בשפע של שמן זית ולימון, ויש לכם ארוחת צהריים נפלאה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    75 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 880.6 קק״ל 1761.1 קק״ל
    פחמימות 75.2 גרם 150.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.3 גרם
    נתרן 1411.4 מ״ג 2822.8 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 13.6 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 114.0 מ״ג 228.0 מ״ג
    סידן 187.2 מ״ג 374.3 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 1535.2 מ״ג 3070.4 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    75 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 880.6 קק״ל 1761.1 קק״ל
    פחמימות 75.2 גרם 150.3 גרם
    שומן 36.2 גרם 72.3 גרם
    נתרן 1411.4 מ״ג 2822.8 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 13.6 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 114.0 מ״ג 228.0 מ״ג
    סידן 187.2 מ״ג 374.3 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 1535.2 מ״ג 3070.4 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. קוצצים את עשבי התיבול. חותכים את כל הירקות לקוביות. חותכים את חזה העוף לקוביות.
  2. שמים את כל הירקות בקערה גדולה, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. משאירים בצד.
  3. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את עלי המרווה. מוסיפים את העוף ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהוא מזהיב קלות מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים.
  4. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון תוך כדי עירבוב ומזגגים בו את העוף היטב מכל הצדדים.
  5. מוסיפים את העוף לקערת הסלט. מערבבים ומתקנים את התיבול. מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עוף וקוסקוס עם המון עשבי תיבול של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות