סלט עוף ועדשים עם ויניגרייט (vini-great)
אושר אידלמן רוצה שתאכלו יותר ירקות, לכן הוא מכין סלט עוף ועדשים שהוא ארוחה שלמה עם רוטב ויניגרט משגע. מכינים הרבה רוטב ושומרים במקרר לעת הצורך
אושר אידלמן רוצה שתאכלו יותר ירקות, לכן הוא מכין סלט עוף ועדשים שהוא ארוחה שלמה עם רוטב ויניגרט משגע. מכינים הרבה רוטב ושומרים במקרר לעת הצורך
- אושר אידלמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 519.7 קק״ל 2078.6 קק״לפחמימות 21.0 גרם 83.9 גרםשומן 37.6 גרם 150.5 גרםנתרן 1260.9 מ״ג 5043.4 מ״גחלבון 22.9 גרם 91.4 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 27.0 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.3 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 190.0 מ״גסידן 149.3 מ״ג 597.1 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 991.6 מ״ג 3966.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 519.7 קק״ל 2078.6 קק״לפחמימות 21.0 גרם 83.9 גרםשומן 37.6 גרם 150.5 גרםנתרן 1260.9 מ״ג 5043.4 מ״גחלבון 22.9 גרם 91.4 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 27.0 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.3 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 190.0 מ״גסידן 149.3 מ״ג 597.1 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 991.6 מ״ג 3966.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
כשאישתי הייתה בהריון ונאלצה להתמיד בדיאטה דלת פחמימות, הוזעקתי לבשל. הבנתי שכדי לאכול יותר ירקות, כדאי להכין סלט שהוא ארוחה וגם צריך צריך רוטב מצוין ליד – ויניגרייט ? כי כשיש ויניגרט מוכן אוכלים יותר סלט, בדוק!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 520 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
סלט
-
250 גרם חזה עוף שלם
-
1 חבילה חסה אייסברג
-
2 גזרים בינוניים
-
6 צנוניות בינוניות
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
1 כוס עדשים קפואות
-
1 כוס קרוטונים
אופן הכנה
- קורעים גס את עלי החסה. מגרדים את הגזר על פומפייה ופורסים את הצנוניות.
- מפשירים את העדשים לפי הוראות היצרן.
- מכניסים לכוס גבוהה את כל רכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
- חותכים את חזה העוף לרצועות.
- מחממים את המחבת, מתיזים את תרסיס השמן על העוף ומקפיצים במחבת כ-2 דקות על להבה גבוהה. מצננים מעט.
- מעבירים את שאר רכיבי הסלט והעוף לקערה גדולה, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- קורעים גס את עלי החסה. מגרדים את הגזר על פומפייה ופורסים את הצנוניות.
- מפשירים את העדשים לפי הוראות היצרן.
- מכניסים לכוס גבוהה את כל רכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
- חותכים את חזה העוף לרצועות.
- מחממים את המחבת, מתיזים את תרסיס השמן על העוף ומקפיצים במחבת כ-2 דקות על להבה גבוהה. מצננים מעט.
- מעבירים את שאר רכיבי הסלט והעוף לקערה גדולה, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן