
סלט עוף ומלפפונים שהוא חובה בכל ארוחה אסיאתית
תמיד רציתם לדעת איך להכין את הסלט הכי מפורסם של אהרוני? קבלו את המתכון הנחשק של סלט עוף ומלפפונים ברוטב אסייתי משגע. מכינים צ'יק צ'אק ונהנים מארוחה בריאה וטעימה
תמיד רציתם לדעת איך להכין את הסלט הכי מפורסם של אהרוני? קבלו את המתכון הנחשק של סלט עוף ומלפפונים ברוטב אסייתי משגע. מכינים צ'יק צ'אק ונהנים מארוחה בריאה וטעימה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 439.9 קק״ל 879.8 קק״לפחמימות 23.9 גרם 47.8 גרםשומן 19.9 גרם 39.9 גרםנתרן 1408.8 מ״ג 2817.7 מ״גחלבון 39.9 גרם 79.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.3 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 190.0 מ״גסידן 134.8 מ״ג 269.6 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 432.2 מ״ג 864.3 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12 -
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳ -
פחמימות24 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 439.9 קק״ל 879.8 קק״לפחמימות 23.9 גרם 47.8 גרםשומן 19.9 גרם 39.9 גרםנתרן 1408.8 מ״ג 2817.7 מ״גחלבון 39.9 גרם 79.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.3 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 190.0 מ״גסידן 134.8 מ״ג 269.6 מ״גברזל 3.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 432.2 מ״ג 864.3 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 440 | כמות מנות 2 |
|---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
250 גרם חזה עוף שלם
-
6 מלפפון גמדי קטנים
רוטב
-
3 כפות רוטב סויה
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
3 כפות מירין
-
1 כפית שמן שומשום
קישוט
-
2 כפות שומשום

אופן הכנה
- קולפים את הג’ינג’ר ואת השום.
- מגררים את הג’ינג’ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות. פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות. כותשים את השום ופורסים דק את הפלפל. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר והעוף ומטגנים כ-3 דקות. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בקערית קטנה.
- מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים את הג’ינג’ר ואת השום.
- מגררים את הג’ינג’ר ופורסים את חזה העוף לרצועות דקות. פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות. כותשים את השום ופורסים דק את הפלפל. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הג’ינג’ר והעוף ומטגנים כ-3 דקות. שומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל הרכיבים בקערית קטנה.
- מערבבים את חזה העוף עם המלפפונים והרוטב. מקשטים בשומשום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

